Na ombudsmana KB se mohou nově obrátit i podnikatelé


06. 01. 2011  18:22     Monika Klucová     komentáře (0)

S účinností od 1. 1. 2011 rozšířila Komerční banka významně pravomoci svého ombudsmana. Nově se na ombudsmana KB mohou obrátit také klienti z řad právnických osob, klienti pobočky KB na Slovensku a klienti vybraných společností skupiny Komerční banky a Société Générale v ČR.





Na ombudsmana KB se mohou nově od začátku roku 2011 obrátit při řešení sporů a potíží klienti Komerční pojišťovny, Modré pyramidy stavební spořitelny, Penzijního fondu Komerční banky a společnosti ESSOX. V budoucnu počítá KB s rozšířením působnosti ombudsmana také na další společnosti skupiny v České republice.   „Komerční banka byla v roce 2004 vůbec první finanční institucí v České republice, která nabídla klientům možnost obrátit se na vlastního ombudsmana. Věřím, že naše aktuální rozhodnutí rozšířit působnost ombudsmana také na právnické osoby a klienty dalších společností skupiny KB opět posune standardy kvality finančních služeb v České republice kupředu,“ uvedl Henri Bonnet, předseda představenstva a generální ředitel Komerční banky.   „Naší snahou je řešit smírnou cestou nejrůznější sporné situace, na které často nestačí standardní směrnice a tabulky. Moderní důraz na uspokojení všech finančních potřeb klienta v rámci jedné finanční skupiny vyžaduje také rozšíření působnosti ombudsmana tak, aby klient získal napříč celou skupinou nejen stejnou úroveň kvality služeb, ale také stejná práva při řešení případné sporné situace,“ uvedl Joseph Franciscus Vedlich, ombudsman Komerční banky.   JUDr. Joseph Franciscus Vedlich, LLM je ve funkci ombudsmana KB od prosince 2009.


Na ombudsmana KB se mohou nově obrátit i podnikatelé

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15723416384

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více