Na pobočkách Student Agency a RegioJet lze nyní platit PayPassem


05. 11. 2012  16:23     tz     komentáře (0)

Od letošního listopadu mohou zákazníci vybraných prodejních míst Student Agency a železničního dopravce RegioJet platit pomocí MasterCard® PayPass™. Na všechny, kteří PayPassem zaplatí jízdenky v hodnotě alespoň 300 korun, čeká sleva na další cestování ve výši 100 korun. Až do konce listopadu probíhá také soutěž „výherní sedadlo“ na vybraných autobusových linkách Student Agency express.





„Počet obchodníků, kteří přijímají PayPassové platby, roste velmi rychle a jsme rádi, že se mezi ně zařadily i Student Agency a RegioJet, kteří jsou synonymem klientského přístupu,“ říká Tereza Janková, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko. „Společně jsme na listopad připravili speciální akci pro zákazníky, kteří zaplatí PayPassem. Každý, kdo nyní koupí jízdenky ve vybraných pobočkách Student Agency a RegioJet alespoň za 300 korun, získá slevový kupon v hodnotě 100 korun. Nabídka platí od 1. do 30. listopadu 2012 a slevu lze uplatnit při dalším nákupu u Student Agency v hodnotě alespoň 2 000 korun,“ vysvětluje Tereza Janková.

 

“Jsme moderní společnost a neustále se snažíme zjednodušovat placení za naše moderní služby. PayPass je rychlý – nezdržuje ani zákazníka, ani prodejce, proto má u nás rozhodně zelenou,“ říká Radim Jančura, majitel skupiny Student Agency.

 

Od 1. do 30. listopadu 2012 také probíhá soutěž „výherní sedadlo“ na pěti vybraných autobusových linkách Student Agency. Stevardka či stevard na autobusové lince vždy v prvních dvaceti minutách po odjezdu z předem určené zastávky vyhlásí několik výherců, a to podle předem určených čísel jejich sedadel. Výhrou je karta s PayPassem přednabitá na částku 25 EUR, kterou výherce obdrží bezprostředně na místě. Celkem se hraje o 200 přednabitých karet MasterCard PayPass.

 

Jednou z hlavních výhod PayPassu je rychlost. PayPassovou kartu stačí pouze přiložit k terminálu a chvíli přidržet. Jakmile terminál pípne, poznáme, že je zaplaceno. Celá transakce trvá jen 5 sekund. Při platbách do 500 Kč není třeba zadávat PIN. Při platbě nad 500 Kč, je třeba částku PINem potvrdit. Dalším důležitým přínosem PayPassu je bezpečnost – kartu totiž zákazník při platbě nedává z ruky a má ji po celou dobu pod kontrolou.   

Více informací na www.mastercard.cz nebo na www.facebook.com/MasterCardCZ. Seznam poboček naleznete na www.studentagency.cz nebo www.regiojet.cz.


Na pobočkách Student Agency a RegioJet lze nyní platit PayPassem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15728132960

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více