Na Valentýna s mKreditkou od mBank


07. 02. 2011  12:23     Ivana Buriánková     komentáře (0)

Jednou z možností, jak překvapit partnera na Valentýna zajímavým dárkem, je kreditní karta mKREDITKA od mBank. Vydání a vedení kreditní karty je zdarma a klient má k dispozici až 54 dní bezúročného období.





O kreditní kartu mBank můžete požádat jednoduše přes internet. Pak stačí pouze jedna návštěva obchodního místa, kam se dostavíte s potřebnými dokumenty. Ke své kreditní kartě si poté opět přes internet objednáte dodatkovou kartu a tu pak můžete darovat své přítelkyni, manželce či příteli nebo manželovi. Tato dodatková kreditní karta bude vystavena na jméno Vašeho partnera. Majitel dodatkové kreditní karty si tak může za úvěrový limit, který je na kartě nastaven, koupit dárek přesně podle svých představ. Další možností je kreditní karta zlatá, jejíž vydání a vedení je také zdarma a která má vyšší limity pro platby u obchodníků či na internetu. Budete-li chtít se svou kreditní kartou vycestovat na nákupy do zahraničí, doporučujeme si ke kartě sjednat cestovní pojištění a pojištění proti zneužití karty, které kryje například i ztrátu nebo odcizení dokladů, peněženky či kabelky.


Na Valentýna s mKreditkou od mBank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16413480128

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více