NABÍDKU PODNIKATELSKÝCH ÚVĚRŮ OD RAIFFEISENBANK ROZŠIŘUJE ÚČELOVÁ PŮJČKA


22. 10. 2012  14:25     Tomáš Kofroň     komentáře (0)

Raiffeisenbank spouští nabídku nové Podnikatelské účelové půjčky. Nový úvěr se zvýhodněnou úrokovou sazbou je určený na koupi nemovitosti či strojů a zařízení.





Nabídku podnikatelských úvěrů Raiffeisenbank rozšiřuje Podnikatelská účelová půjčka, která živnostníkům nabízí výhodnější podmínky financování. „Podnikatelé a živnostníci tímto úvěrem získají nižší úrokové sazby, zároveň lze žádat o vyšší částku,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Aleš Tikal. „Až 20 % schváleného objemu přitom bude možné čerpat bez doložení úvěru,“ dodal. Podnikatelskou účelovou půjčku lze použít na financování nemovitosti pro účely podnikání, na pořízení strojů a zařízení či na refinancování účelového úvěru. Půjčku na nemovitost lze získat až do výše 7,5 milionu korun s maximální dobou splatnosti 15 let, úvěr na stroje a zařízení banka poskytne do výše 5 milionů korun s maximální splatností 7 let. Úrokové sazby účelových podnikatelských úvěrů začínají na 5,5 procenta. Podnikatelská účelová půjčka rozšiřuje nabídku podnikatelských úvěrů Raiffeisenbank. Doposud mohli podnikatelé a živnostníci čerpat především neúčelové úvěry – Podnikatelský kontokorent a Podnikatelskou rychlou půjčku. Oba tyto úvěry banka poskytuje do 5 milionů korun s maximální splatností 15 let. Klient přitom nežádá o konkrétní produkt, ale o částku - banka mu připraví různé varianty (jeden či druhý produkt či jejich kombinace) a klient si sám vybírá pro něj nejvhodnější variantu.


NABÍDKU PODNIKATELSKÝCH ÚVĚRŮ OD RAIFFEISENBANK ROZŠIŘUJE ÚČELOVÁ PŮJČKA

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12608454128

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více