Nejdůležitější volby. Začínají už ve 14 hodin. Přijďte rozhodnout


20. 10. 2017  09:33     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vůbec nejdůležitější volby, tedy volby do poslanecké sněmovny začínají dnes ve 14 hodin. Volit pak můžete ještě v sobotu do 14 hodin. Přijďte rozhodnout o věcech, které vás trápí a které by jste chtěli řešit.

Nejdůležitější volby. Začínají už ve 14 hodin. Přijďte rozhodnout




Nelitujte několika minut strávených ve velmi formálním a pro mnohé nepříjemném prostředí volebních komisí a vyberte svou oblíbenou stranu, či politika, kterému věříte. 

Je jasné, že dnes už jsme mohli být i v případě voleb do poslanecké sněmovny úplně někde jinde. Ani v tomto případě neplatí stále řešené heslo - "digitální Česko". Už dnes jsme mohli volit po vzoru Estonska elektronicky ze svého počítače. Bohužel mnohým stranám zřejmě vyhovuje fakt, že velká část občanů prostě nevolí a to se týká z velké části mladých lidí. 

Toto by se mělo do budoucna změnit. Přejme si, abychom už v dalších nebo přespříštích volbách mohli volit elektronicky, stejně jako dnes posílám tisíce korun ze svého internetového bankovnictví. Není na tom nic složitého, a když to funguje v prostředí financí či důležitých datových schránek, proč by to nemělo fungovat v rámci elektronické volby.

I tak na volby nezapomeňte. A svou spokojenost, nebo nespokojenost dejte raději najevo u voleb, než při půllitru u piva, nebo u zpráv v televizi. Je to do velké míry významné právo, které nepoznali miliony našich předků a stále ho nemůže využívat miliardy lidí na celém světě.

A mějte pořád na mysli, že Česko není zase tak špatným místem pro život a naopak může být skutečně fajn.



Nejdůležitější volby. Začínají už ve 14 hodin. Přijďte rozhodnout

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více