Nejlepší custody v České republice i na Slovensku má ČSOB


25. 05. 2011  11:41     Jan Solnička     komentáře (0)

Časopis Global Finance zvolil ČSOB nejlepším poskytovatelem služeb v oblasti správy a úschovy cenných papírů na obou trzích.





„Opakované vítězství nás samozřejmě velmi těší, hlavně ale potvrzuje, že naše služby v oblasti správy a úschovy cenných papírů jsou nejlepší. Letos se nám navíc díky úzké spolupráci při rozvoji produktů podařilo prestižní ocenění vyhrát na obou trzích, kde ČSOB jako značka působí.“ říká Michal Brothánek, ředitel útvaru Institucionální klientela ČSOB. Ocenění Best Sub-Custodian Bank in Czech Republic and Slovakia 2011 Editoři a reportéři vybrali vítěze z řad institucí, které spolehlivě nabízejí globálním custodianům nejlepší služby v oblasti custody na svých lokálních a regionálních trzích. Kritéria výběru zahrnovala vztahy k zákazníkům, kvalitu poskytovaných služeb, cenu poskytovaných služeb, hladký průběh výjimečných položek, technologické platformy, post-settlement operace, plánů kontinuity podnikání a znalost právních předpisů a praktik v daném regionu. Vítězné banky budou slavnostně oceněny na slavnostním ceremoniálu 26. září ve Washingtonu. Časopis Global Finance Časopis byl založen v roce 1987 a má náklad 50 050 výtisků a čtenářskou základnu ve 163 zemích světa. Mezi jeho čtenáře patří členové statutárních orgánů, výkonní a finanční ředitelé a top manažeři odpovědní za investiční a strategická rozhodnutí velkých globálních společností a finančních institucí. Časopis Global Finance také cílí na 8 000 klíčových portfolio investorů, kteří ovládají více než 80 % všech profesionálně spravovaných aktiv. Na webových stránkách časopisu www.gfmag.com  najdete analýzy a dokumenty informující o dění na mezinárodních finančních trzích v uplynulých 24 letech a poskytují cenný zdroj dat o 192 zemích. Společnost má centrálu v New Yorku, s pobočkami v Londýně a Miláně.


Nejlepší custody v České republice i na Slovensku má ČSOB

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12538115840

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více