Nejlepší privátní bankovnictví v ČR podle Euromoney poskytuje ČSOB Private Banking


12. 02. 2016  15:14          komentáře (0)

ČSOB Private Banking v letošním roce obhájila titul Nejlepší privátní bankovnictví pro Českou republiku od Euromoney a potvrdila tak svoji vedoucí pozici na českém trhu privátních bank. Kromě celkového prvenství ČSOB Private Banking uspěla v dalších sedmi kategoriích. Slavnostní večer, na kterém zástupci Euromoney ocenění předají, se koná v Londýně ve čtvrtek 18. února. 

Nejlepší privátní bankovnictví v ČR podle Euromoney poskytuje ČSOB Private Banking




„Získaného ocenění si velice vážíme a věříme, že tento úspěch jen potvrzuje zvolenou cestu, kterou spolu s klienty dnes a denně podnikáme. Vzhledem k tomu, že výsledné pořadí vzniká na základě hlasů samotných účastníků soutěže, vnímáme to jako ocenění kvality celého týmu ze strany konkurence. I do budoucna chceme hrát prim v našem oboru a poskytovat vysoce kvalitní služby, plnit přání a potřeby našich loajálních klientů, kterým tímto rovněž děkujeme za projevovanou důvěru. Motivace nám rozhodně nechybí,“ říká Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking. 

ČSOB Private Banking nabízí své služby a produkty klientům v České republice již více než 13 let. Služby jsou určeny klientům, kteří disponují finančními prostředky převyšujícími 10 miliónů korun (nebo ekvivalent v jiné měně), a kteří mají zájem o nadstandardní služby a vyžadují bankovní obsluhu prostřednictvím stálého privátního bankéře. ČSOB Private Banking se stará přibližně o 6 tisíc klientů a má k dispozici 15 specializovaných poboček po celé České republice. 

Soutěž časopisu Euromoney nevyhodnocuje žádná speciální porota, pořadí nejlepších privátních bank určují sami účastníci průzkumu s tím, že není možnost nominovat mezi nejlepší privátní banku společnost, kterou reprezentuji, tj. dát hlas sám sobě. Celkový výsledek je pak dán součtem bodů v jednotlivých podkategoriích, přičemž finanční data se nehodnotí. 

Magazín Euromoney byl založený v roce 1969 a stal se jedním z nejvlivnějších publikací o kapitálových trzích na světě. 

ČSOB Private Banking obdržela ocenění od Euromoney celkově potřetí (2013, 2015 a 2016). V loňském roce uspěla i v soutěžích Nejlepší privátní banka v ČR organizovanou magazíny The Banker/Professional Wealth Management a Privátní banka roku pořádanou společností Fincentrum.




Nejlepší privátní bankovnictví v ČR podle Euromoney poskytuje ČSOB Private Banking

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16313570128

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více