Netradiční tipy na to, co zahrnout do cestovního pojištění


30. 12. 2020  18:20     Futurino s.r.o     komentáře (0)

Potřebujete uzavřít cestovní pojištění? Pak samozřejmě musíte srovnávat a ve finále najít tu nejvýhodnější variantu. Myslet ovšem musíte také na to, že mnohé záležitosti tato pojistka pokrýt nedokáže. V každém případě se vyplatí ony výluky pečlivě nastudovat a zjistit si, co v rámci cestovního pojištění prostě a jednoduše pojištěného mít nebudete. Jedná se o různé záležitosti, mezi které se řadí kupříkladu pojištění těhotných žen, adrenalinových sportů, domácích mazlíčků a podobně.

Netradiční tipy na to, co zahrnout do cestovního pojištění




Pro těhotné ženy potřebujete speciální pojistku

Přesně tak, jen je zapotřebí počítat s tím, že se pojištění sjednává jenom do sedmého měsíce těhotenství. Až do této doby pojišťovna různé úkony spojené se zdravím gravidní ženy bez problémů proplatí. Před samotným sjednáním tohoto pojištění je zapotřebí situaci konzultovat s ošetřujícím gynekologem. Rizikové těhotenství nemusí být pro některé pojišťovny přijatelné. Často tuto skutečnost potvrdí už srovnání cestovního pojištění.

I domácí mazlíček si zaslouží připojištění

Prostě nemáte srdce nechat vašeho pejska, kočku nebo jakéhokoli jiného domácího mazlíčka doma samotného. Divit se této situaci samozřejmě nelze. V rámci zahraniční cesty musí být takovéto zvíře bezesporu připojištěno. Pojištění by mělo mimo jiné zahrnovat nejen výdaje za úkony týkající se zdraví zvířete, ale i finanční prostředky, jež musíte zaplatit tehdy, když způsobí škodu. Rozkousat může třeba cizí cestovní zavazadla nebo cokoli jiného.

Pojistka pro seniory a dlouhodobě nemocné

U seniorů je zapotřebí počítat s tím, že mnohé pojišťovny vyžadují potvrzení o zdravotním stavu konkrétní osoby. Stejně tak se vyplatí myslet na připojištění osob se závažnými onemocněními. Vyplatí se číst akční letáky a různá upozornění pojišťoven, jež se této problematiky týkají.

 



Netradiční tipy na to, co zahrnout do cestovního pojištění

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16243040672

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více