Nová kampaň ČSOB cílí na podnikatele


30. 07. 2012  10:55     tz     komentáře (0)

Nová kampaň, ve které se ČSOB zaměří na firemní klientelu, se ponese ve znamení divoké vody. Tváří kampaně bude Jaroslav Němec, výrobce kvalitních sportovních pádel TNP a klient ČSOB. Kampaň bude prezentována především prostřednictvím televize, tisku a internetu a v jejím průběhu budou pro všechny nové i stávající klienty připraveny v pobočkách atraktivní cenové nabídky pro ještě výhodnější financování jejich podnikatelských aktivit.





„Tato kampaň pokračuje v konceptu představování reálných klientů a jejich příběhů. Tentokrát se její tváří stal Jaroslav Němec, uznávaný výrobce vodáckých pádel a vesel TNP. V kampani se zaměříme na podporu malých a středních podnikatelů,“ popisuje kampaň Tomáš Brych, ředitel útvaru Marketingová komunikace ČSOB.

 

„Na základě rozsáhlých průzkumů bylo potvrzeno, že ČSOB je mezi klienty vnímána jako velmi kvalitní banka pro podnikatele a firmy. Tomu jistě dává za pravdu i velmi atraktivní nabídka, kterou ČSOB nabízí v rámci své kampaně i mimo ni. Z nabídky, jež pokrývá jak oblast kont, tak oblast podnikatelských úvěrů si jistě vybere každý,“ říká Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Podnikatelé a firmy ČSOB. „Pokud je klient časově vytížen, jsme schopni ho osobně navštívit dle jeho preference a připravit mu nabídku na míru,“ doplňuje Martin Eyberger.

 .

Kampaň poběží od 1. srpna do 15. září a v jejím průběhu budou mít klienti možnost sjednat si ČSOB Rychlý úvěr nebo využít ČSOB Povoleného přečerpání účtu za velmi výhodných podmínek. Kromě televize, tisku, OOH a internetu bude kampaň podpořena i prostřednictvím rádia nebo plakátů a letáků v pobočkách.

 .


Nová kampaň ČSOB cílí na podnikatele

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16485107152

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více