Nová kniha Konec finančních negramotů v Čechách není jen kuchařka pro řešení problémů


18. 11. 2015  00:04     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Nová kniha Patrika Nachera není jen kuchařka pro řešení problémů, ani pouze poradenská kniha. Tím se do velké míry liší od jiných podobných publikací. "Konec finančních negramotů v Čechách" je do velké míry kniha filosofická a hlavně pozitivní. 

Nová kniha Konec finančních negramotů v Čechách není jen kuchařka pro řešení problémů




Popisuje nejen aktuální problémy, s nimiž se mohou lidé dneška setkat a které je často trápí, ale také pomáhá utvářet na tyto jevy názor a náhled. Abychom mohli začít své problémy řešit, nebo dokonce bojovat s neřády ve společnosti nebo konkrétně v bankách a pojišťovnách, musíme těmto problémům a neřádům nejprve porozumět. Musíme je umět svým selským rozumem pojmenovat. Někdy je dokonce musíme umět i pochopit. Současný svět a to platí i o našem malém českém rybníčku je velmi složitý a věci nemůžeme nikdy nahlížet černobíle. I ta nejvíce protiklientská banka či instituce má své argumenty a svou vlastní pravdu. S touto jejich pravdou ač s ní nesouhlasíme, nemůžeme bojovat ničím nepodloženým křikem, a nadáváním, ale pochopením jejich argumentace a použitím pravdy a argumentace vlastní, která bude přesvědčivější než ta jejich. Vždycky přitom musí být v naší argumentaci, kterou bojujeme proti nespravedlnosti, to lidské a to logické.

Kniha přitom čtenáře naučí bojovat nikoliv s kyselým výrazem ve tváři, nikoliv bojovat se vztekem či nenávistí v srdci. Kniha má čtenáře naučit bojovat pozitivismem, s dobrou náladou, sebedůvěrou a trpělivostí. Tak může být každý ze čtenářů knihy ve svém životě úspěšný. Je totiž velkým uměním se problémům zasmát, pochopit je a svádět s nimi boj s pozitivní myslí, než podlehnout zklamání či agresi.

Kniha tak přináší svým čtenářům mimo zajímavých rad, návodů a informací, také vtip a dobrou náladu při změně jejich života v tom nejlepším smyslu.

NOVOU KNIHU PATRIKA NACHERA SI MŮŽETE ZAKOUPIT PŘÍMO ZDE!

Konec negramotů



Nová kniha Konec finančních negramotů v Čechách není jen kuchařka pro řešení problémů

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více