Nová marketingová kampaň mBank představuje mLidi


02. 05. 2012  20:21     tz     komentáře (0)

Spolu se začátkem května začala jarní marketingová kampaň mBank. Klíčovým tématem kampaně jsou mLidi, kteří personifikují podporované produkty. Cílem kampaně je zvýšit povědomí o značce a podpořit tak prodej osobního účtu mKONTO a užívání aplikací mobilního bankovnictví. Ve stejném termínu poběží kampaň i na Slovensku, zde však bude vedle běžného účtu komunikovat i spořicí produkty.





Celá kampaň stojí na portrétech lidí – mLidí - a na jejich krátkém vyjádření toho, proč zrovna oni využívají služby mBank. „Tím, že jsme kampaň postavili na konkrétních lidech, jsme chtěli celou banku polidštit . Přiřadit tváře k produktům tak, aby je dobře zosobnily a vyjádřily ty správné emoce, však nebylo jednoduché,“ popisuje celou kampaň Petr Vondráček, marketingový ředitel mBank.  

Výsledné vizuály vzešly ze spolupráce mezi mBank, agenturou Attention Media a fotografem Jiřím Turkem. Budou použity nejen v hlavní kampani, ale postupně v celé komunikaci banky.

Zvolenými nosiči marketingové kampaně jsou převážně citylighty a internetová média. Doplněním pak bude tisková inzerce ve vybraných denících. Začátek kampaně doprovází aktivní kontextová reklama (PPC) na vyhledavačích Seznam.cz, Google.cz a na Facebooku. Postupně ji podpoří on-line bannery umístěné na českém internetu napříč finančními a zpravodajskými servery.



Nová marketingová kampaň mBank představuje mLidi

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16215191120

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více