Nová služba Citibank usnadní klientům správu bankovních účtů v zahraničí


04. 09. 2012  17:23     tz     komentáře (0)

Citibank Europe plc představila novou službu Citi Global Banking, která spolupracuje s širokou mezinárodní sítí poboček Citibank a usnadňuje klientům využívání bankovních služeb v České republice i v zahraničí.





Nová služba Citi Global Banking klientům umožní zdarma vyřídit potřebné formality pro založení účtu u Citibank v zahraničí ještě předtím, než vycestují ze své země. Cizinci plánující žít v České republice mají naopak možnost otevřít si svůj nový běžný účet ještě před příjezdem do České republiky. Klienti Citigold mohou navíc při splnění podmínek pro zařazení do Citigold portfolia v domovské zemi využívat Citigold účet a související služby také v zahraničí.

 

„Věříme, že Citi Global Banking ocení všichni klienti Citibank, jež pravidelně soukromě nebo pracovně cestují do zahraničí, stejně jako cizinci žijící dlouhodobě v České republice,” říká Veronika Špaňárová, ředitelka retailového bankovnictví Citibank Europe plc v České republice a dodává: „Uvedení služby Citi Global Banking je zcela v souladu s naší dlouhodobou strategií v oblasti péče o zákazníky, kterým chceme nabízet kvalitní služby.“

Citi Global Banking umožňuje založení i správu běžného účtu vedeného u Citibank v kterékoliv z 30 zemí, kde banka službu nabízí, a to zdarma prostřednictvím globálních servisních center.

 

Prohlédněte si naše nové webové stránky na www.citibank.cz



Nová služba Citibank usnadní klientům správu bankovních účtů v zahraničí

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12595037760

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více