Nové hodnocení OVB Vstřícná banka se blíží. Přinese překvapení?


12. 09. 2010  11:17     Vstřícná banka     komentáře (2)

Hodnocení bank OVB Vstřícná banka za III. čtvrtletí tohoto roku se nezadržitelně blíží. Kompletní výsledky už budeme znát počátkem října. Ohrozí nejvstřícnější banku za II. čtvrtletí GE Money nová banka FIO, nebo největší skokan Poštovní spořitelna?





Právě III. čtvrtletí bylo z hlediska aktivity bank a jejich novinek velmi bohaté. Banky mnohými opatřeními své klienty potěšily, jinými opatřeními přivedly své klienty spíše ke smutku. Zamíchá třetí čtvrtletí roku 2010 kompletně s pořadím hodnocených bank? Nebo naopak svou pozici nejvstřícnější banky udrží GE Money bank?

Zaútočí FIO na titul Nejvstřícnější banka?

Velkou novinkou hodnocení bude vstup nejnovější banky na českém trhu FIO. Lidé znají tuto společnost zejména v souvislosti s provozováním služeb družstevní záložny. Nově však tato banka získala bankovní licenci a splnila všechny podmínky pro účast v hodnocení klientského ratingu OVB Vstřícná banka. FIO se prezentuje jako banka s velmi nízkými nebo žádnými poplatky. Do určité míry tím míří na cílovou skupinu konkurenční mBank. FIO také současně rozjela široké marketingové a reklamní aktivity a snaží se zřetelnou kampaní utrhnout co největší podíl na trhu. Tyto kampaně banka doprovází snahou o rozšiřování pobočkové sítě a rozšiřováním portfolia produktů.

Zopakujte Poštovní spořitelna svůj skok z II. čtvrtletí

Velkou šanci na zisk titulu Nejvstřícnější banka za III. čtvrtletí získala obrovským skokem z druhého čtvrtletí i Poštovní spořitelna. Svou vstřícnou aktivitou, dobrými nápady a výrazným novým produktem zaujala Poštovní spořitelna jak porotce, tak veřejnost a velmi dobře si banka vedla i na poli bankovních poplatků. Pokud si tuto pozitivní dynamiku banka udržela i ve třetím čtvrtletí, může díky tomu vážně zaútočit na současnou královnu hodnocení GE Money. Připomínáme, že rozdíl v hodnocení těchto dvou bank byl v II. čtvrtletí pouhých 0,3 procentního bodu, což je rozdíl skutečně minimální.

Česká spořitelna může překvapit

Velmi překvapit může i Česká spořitelna, která zaznamenává velmi stabilní hodnocení každé čtvrtletí. Česká spořitelna je tak z hlediska hodnocení OVB Vstřícná banka nejstabilnější bankou. Výhodou České spořitelny je skutečnost, že všechna dosavadní čtvrtletí se stala jedničkou v hodnocení odborné poroty, která má v hodnocení největší váhu. Velkým otazníkem budou úpravy bankovních poplatků, se kterými banky přišly na přelomu léta a podzimu. Změny v poplatcích směřovaly jak ve prospěch, tak v neprospěch klientů bank a jejich vliv na hodnocení jednotlivých bank tak může být velmi rozdílný.

Hodnocení posílí dva noví porotci

Hodnocení OVB Vstřícná banka posílí dva noví porotci. Příchod nových odborníků do odborné poroty bude znamenat další zkvalitnění hodnocení bank. První komentáře nových porotců Martiny Hedvičákové a Jana Brázdy si můžete přečíst již při vyhlášení výsledků za III. čtvrtletí.

_______________________________________________________________________________________________

POTŘEBUJETE PROFESIONÁLNÍ PRÁVNÍ POMOC? VŠE LZE VYŘÍDIT SNADNO, RYCHLE A LEVNĚ. VYUŽIJTE SLUŽEB ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MGR. MIROSLAV ZEMAN NA WEBU: WWW.PROFIPRAVNIK.CZ

- Rodinné právo - rozvody, vypořádání, výživné, děti

- Právo nemovitostí - darovací smlouvy, kupní smlouvy, návrhy na vklad, věcná břemena, zástavení práva

- Advokátní úschovy - včetně souvisejícího servisu

- Žaloby, návrhy, komunikace se soudy na klíč

- Rozhodčí řízení

- Obchodní právo - založení společností, změny zápisů, firemní poradenství

______________________________________________________________________________________________     Hodnotit banky můžete i vy a to na serveru www.vstricnabanka.cz  


Nové hodnocení OVB Vstřícná banka se blíží. Přinese překvapení?

Diskutovat (2)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor