Nové internetové bankovnictví Raiffeisenbank využívá téměř půl milionu klientů


24. 01. 2018  17:21          komentáře (0)

Raiffeisenbank v červnu loňského roku spustila nové internetové bankovnictví,
do něhož postupně převádí své klienty. V uplynulém roce začalo nové internetové bankovnictví využívat téměř půl milionu klientů, především z řad fyzických osob. V letošním roce banka plánuje spustit nové internetové bankovnictví i pro podnikatele a firmy. Klienti využívající firemní i osobní bankovnictví budou mít všechny své finance pod kontrolou v jednom systému. Nové verze se dočkalo také mobilní bankovnictví, jehož další vylepšení plánuje banka na březen.

Nové internetové bankovnictví Raiffeisenbank využívá téměř půl milionu klientů




Proměnu internetového bankovnictví vnímají klienti pozitivně. „Kladné ohlasy jsme zaznamenali zejména na intuitivní menu, snadné zadávání plateb mezi vlastními účty a obecně celkovou jednoduchost, přehlednost i grafické znázornění nové verze,“ komentuje převládající reakce klientů Michal Plzák, vedoucí projektového týmu Multichannel v Raiffeisenbank.

Nové internetové bankovnictví Raiffeisenbank nabízí řadu vylepšení včetně nové hlavní stránky s nejdůležitějšími informacemi o produktech klienta, přehlednější historii jeho transakcí s možností fulltextového vyhledávání nebo vylepšenou službu Informuj mě zasílající upozornění o pohybech na účtu či platebních kartách. Rychlejší správu financí usnadňují i převody peněz mezi vlastními účty klienta na pár kliknutí.

Součástí inovací je i nová verze mobilní aplikace. Stejně tak jako internetové bankovnictví i mobilní bankovnictví obsahuje novou hlavní stránku s přehledem všech produktů klienta a nové funkčnosti, jako je například možnost konverze mezi měnovými složkami běžného účtu nebo možnost správy limitů na debetní kartě. V následujících měsících banka vydá novou verzi mobilního bankovnictví obsahující přihlašování pomocí otisku prstu či funkčnost pro jednoduché vyhledávání partnerů Premium RB Clubu, díky kterému mohou klienti čerpat řadu výhod.

V roce 2018 Raiffeisenbank plánuje rozšířit nové internetové bankovnictví o funkčnosti pro podnikatele a firmy. Design této části internetového bankovnictví reflektuje potřeby firemních klientů, jako je obsluha většího množství depozitních i úvěrových produktů nebo snadné vyhledávání v přehledech produktů a transakcích. Novinkou jsou upozornění na čekající platby k realizaci či podpisu, jednoduché a intuitivní nahrávání hromadných plateb či dávkové stahování výpisů ve formátech kompatibilních s většinou účetních systémů.

V mobilním bankovnictví budou mít klienti navíc k dispozici ojedinělou funkčnost podpisu hromadné platby zadané přes internetové bankovnictví.

Klienti, kteří využívají jak firemní, tak osobní bankovnictví, budou mít všechny své produkty pod kontrolou v jednom systému, s možností jednoduchého přepínání mezi firemním a osobním bankovnictvím.

Klienti jsou před převodem do nového internetového bankovnictví vždy informováni zprávou v původním bankovnictví a připomínkou v e-mailu. Raiffeisenbank také od poloviny loňského roku provozuje webové stránky, na nichž si klienti mohou přečíst veškeré důležité informace a shlédnout videa s návody všech nových funkcí. Pro klienty, kteří již využívají nové internetové bankovnictví, banka připravila tzv. tool tipy, což jsou jednoduché názorné rady a návody, jak nové internetové bankovnictví využívat na plno.  


 



Nové internetové bankovnictví Raiffeisenbank využívá téměř půl milionu klientů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16402685728

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více