Nové internetové stránky Nadace KB Jistota představí nadaci i projekty, u kterých pomáhá


10. 04. 2012  19:42     tz     komentáře (0)

Nadace KB Jistota spustila nové webové stránky na adrese www.nadacejistota.cz. Jejich cílem je nejen představit nadaci a její aktivity, ale také poskytnout kompletní informace žadatelům o příspěvky nebo partnerům, kteří chtějí na činnost nadace přispět. Samostatný web nahradí prezentaci, kterou měla doposud Nadace na stránkách Komerční banky www.kb.cz.





Společenská odpovědnost je nedílnou součástí strategie Komerční banky. Také proto založila již před osmnácti lety Nadaci KB Jistota, která patří dlouhodobě mezi desítku největších firemních nadací v České republice. Za dobu své existence rozdělila mezi potřebné částku přesahující 120 mil. korun.

 

„Nadace KB Jistota informovala doposud o své činnosti na centrálních internetových stránkách Komerční banky. Rozsah činností i objem rozdělených prostředků si však zaslouží prezentaci formou vlastních internetových stránek. Zájemci o příspěvek i potencionální partneři Nadace tak najdou informace rychleji a v přehlednější formě,“ uvedl Jaroslav Říšský, předseda správní rady Nadace KB Jistota.

 

Prostředky z rozpočtu Nadace plynou do zdravotně-sociální oblasti, do oblasti rozvoje občanské společnosti a vzdělávání. Mezi nejdůležitější projekty, na kterých se Nadace KB Jistota podílí, patří otevření přibližně dvaceti babyboxů, spolupráce se Sdružením SOS dětských vesniček či aktuální projekt Jistota s LINETEM, jehož cílem je pomoci vybavit hospice a domovy pro seniory kvalitními polohovatelnými lůžky. Nadace dlouhodobě spolupracuje s nemocnicemi, školkami i jednotlivci, kteří se ocitli v tíživé situaci a potřebují pomoc.

 

Na novém webu Nadace spolupracovala se společností FG Forrest, a.s., internetovou agenturou založenou v roce 1996. Při vytváření webových stránek pro Nadaci tak mohla čerpat z mnoholetých zkušeností.

 

Na nových webových stránkách mohou zájemci naleznout informace o Nadaci, včetně výročních zpráv Nadace. Stránky přinášejí konkrétní přehled oblastí pomoci i dlouhodobých partnerů Nadace.



Nové internetové stránky Nadace KB Jistota představí nadaci i projekty, u kterých pomáhá

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15557896208

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více