NOVÉ KREDITNÍ KARTY KB ZVOLILO ZA ROKVÍCE NEŽ 30 TISÍC KLIENTŮ


10. 05. 2012  15:17     tz     komentáře (0)

Kreditní karty Lady karta a A karta od Komerční banky patří k nejoblíbenějším na českém trhu. Za rok od jejich představení zvolilo tyto kreditní karty plné výhod více než 30 tisíc klientů. Na účty těch klientů, kteří mají zároveň penzijní připojištění u Penzijního fondu KB, odeslala Komerční banka formou odměn již více než 8,2 mil. Kč.





Hlavním lákadlem kreditních karet Lady karta a A karta je možnost získávat odměny na účet penzijního připojištění. Komerční banka pošle majiteli karty na jeho účet u Penzijního fondu KB odměnu ve výši 1 % z každé platby kartou u obchodníka. Celkem tak přispěla majitelům kreditních karet na penzi již více než 8,2 milionu Kč.

Kreditní karty jsou v České republice v porovnání s vyspělými státy EU stále ještě málo využívané. Jejich obliba coby pohodlného platebního nástroje však významně roste. V Komerční bance může být kreditní karta navíc i cestou, jak efektivně spořit – ať již formou slev při každodenních nákupech, tak i formou odměn na dobu důchodového věku,“ uvedl Pavel Filipi, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

U obou typů kreditních karet mohou získat klienti úvěrový rámec až 30.000 Kč bez nutnosti dokládat výši příjmů. Další výhody nabízejí různé akční nabídky. Aktuálně může prvních 200 klientů, které si sjednají Lady kartu on-line na www.ladykarta.cz, získat zdarma předplatné časopisu Elle nebo Marianne na 6 měsíců. 

Díky unikátní sadě doplňkových pojištění, kterou obsahují kreditní karty od Komerční banky zdarma, jsou držitelé ochráněni před celou řadou událostí, které mohou znepříjemnit život. Kromě pojištění nákupu, prodloužení záruční doby, pojištění doručení internetového nákupu a pojištění storna vstupenek získají držitelé také užitečné asistenční služby Lifestyle a Home Assistance.

Lady kartu, která byla jako první karta na českém trhu určena speciálně pro ženy, sjednalo v prvním roce od uvedení 15.915 klientů. Díky všem jejím výhodám získala Lady karta 1. místo v soutěži Hospodářských novin Nejlepší banka 2011 v kategorii Bankovní inovátor.

 


NOVÉ KREDITNÍ KARTY KB ZVOLILO ZA ROKVÍCE NEŽ 30 TISÍC KLIENTŮ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16463951776

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více