Novinka LBBW Bank:
IQ Hypotéka Multi


23. 11. 2008  19:02     Martina Lambert     komentáře (0)

IQ Hypotéka Multi je zcela nový typ hypotečního úvěru, který umožní klientům spojit úvěry a půjčky se stejným účelem do jednoho nového hypotečního úvěru a tím výrazně ušetřit na poplatcích za správu úvěrů.





IQ Hypotéka Multi je zcela nový typ hypotečního úvěru, který umožní klientům spojit úvěry a půjčky se stejným účelem do jednoho nového hypotečního úvěru a tím výrazně ušetřit na poplatcích za správu úvěrů.

 

IQ Hypotéka Multi  je určena ke konsolidaci stávajících závazků klienta, tedy například hypoték u různých bank na stejné účely (vlastní bydlení, koupě nemovitosti, která je dále pronajímána, koupě nemovitosti určené pro rekreaci nebo tzv. americka hypotéka, či hypotéka na cokoliv) a také na konsolidaci spotřebitelských úvěrů.

Nejpatrnější je úspora právě v případě konsolidace spotřebitelského úvěru do hypotéky díky podstatně nižší úrokové sazbě. Navíc může klient konsolidací získat i další dodatečné prostředky.

                 

Dana Maršálková, ředitelka Product Development, popisuje výhody IQ Hypotéky Multi: „Díky našemu novému produktu, který umožňuje sloučení více závazků do jednoho, si klient sníží své měsíční náklady a zoptimalizuje své měsíční úvěrové zatížení. Navíc klient s dobrou platební morálkou může získat novou hypotéku i bez doložení příjmu. Velkou výhodou je také možnost konsolidace neúčelových úvěrů do americké hypotéky a tím získání nižší úrokové sazby oproti spotřebitelským úvěrům.”

 

IQ Hypotéka Multi je určena pro všechny životní situace:

 

<       splácení jedné nebo více hypoték na bydlení a jednoho nebo více úvěrů na bydlení ze stavebního spoření – v tomto případě je nejvhodnější IQ Hypotéka Multi – účel bydlení.

 

<       splácení jedné nebo více hypoték s jinými účely než je bydlení (např. pronájem bytu nebo rekreaci) - pak je nejvhodnější IQ Hypotéka Multi – jiný účel, než bydlení. 

 

<       splácení jedné nebo více tzv. amerických hypoték a spotřebitelských úvěrů (na cokoliv) - zde je nejvhodnější IQ Hypotéka Multi – bez účelu

 

Podrobnosti o IQ Hypotéce Multi  a kompletní přehled podmínek a dokumentů potřebných k získání IQ Hypotéky Multi vám sdělí bankovní poradce v každé pobočce LBBW Bank nebo je naleznete na stránkách www.LBBW.cz. Podrobnější informace o hypotečních úvěrech obdržíte i na bezplatné infolince 800 700 800.



Novinka LBBW Bank: IQ Hypotéka Multi

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16268001280

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více