Novou mluvčí Air Bank je Jana Karasová. Komjati vede tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci.


12. 01. 2018  16:47          komentáře (0)

Tiskovou mluvčí Air Bank je od ledna nově Jana Karasová, která v bance působila dva roky jako zástupce mluvčího. Vladimír Komjati, který za banku mluvil více než pět let, v Air Bank vede nově vytvořený tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci.

Novou mluvčí Air Bank je Jana Karasová. Komjati vede tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci.




Jana Karasová (32) do Air Bank nastoupila na začátku roku 2016 jako senior PR specialistka. Zároveň zastupovala tiskového mluvčího banky a od ledna tuto funkci zastává v plném rozsahu. Jana má osm let zkušeností s externí komunikací, před svým příchodem do banky pracovala například v tiskovém oddělení České televize nebo jako PR konzultantka v agentuře Temper Communication.

Jana vystudovala Podnikohospodářskou fakultu Vysoké školy ekonomické, obory podniková ekonomika a management a komerční komunikace. Je také finalistkou mezinárodní studentské kreativní soutěže AD Venture. Ve volném čase nejraději cestuje po Čechách i do zahraničí. Mimo to se zajímá o víno a gastronomii a amatérsky tančí latinu.

Vladimír Komjati (37) začínal v Air Bank před pěti lety jako tiskový mluvčí. Postupně převzal odpovědnost i za komunikaci na sociálních sítích a interní komunikaci Air Bank, a od loňského roku tak vede celý tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci. Vláďa do Air Bank přišel z české pobočky Microsoftu, předtím působil v agenturách EMC a Madison Public Affairs. V oboru se pohybuje 13 let.

Vláďa absolvoval VŠE v Praze se specializací na podnikovou ekonomiku, management a marketing. Ve volném čase se nejradši věnuje rodině a svým dvěma dětem. Také rád vaří, cestuje a jeho velkým koníčkem je i fotografování.


 



Novou mluvčí Air Bank je Jana Karasová. Komjati vede tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci.

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15522306000

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více