Nový balíček MůjÚčet Komerční banky lze uzavřít online


10. 04. 2011  15:52     Michal Teubner     komentáře (0)

Komerční banka zpřístupnila na svém webu online žádost o balíček MůjÚčet. Zájemci si mohou o MůjÚčet požádat v několika krocích na internetové adrese mujucet.kb.cz. Aplikaci pro Komerční banku realizovala internetová agentura FG Forrest.





Komerční banka tak rozšíří svoje služby poskytované online. Pro stávající a zejména pak pro budoucí klienty nabízí velmi snadný způsob, jak požádat o MůjÚčet online. O balíček MůjÚčet klienti velice snadno zažádají na webových stránkách v několika krocích. Po vyplnění jednoduchého formuláře a odeslání žádosti bude zájemce kontaktován telefonním centrem Komerční banky. Ověří spolu  některé detaily a domluví si podrobnosti podepsání smluv a předání platební karty na pobočce, kterou si zájemce zvolí.
Bezchybná funkčnost a požadované zabezpečení vstupních dat jsou nezbytným předpokladem spolehlivé aplikace. V zajištění těchto parametrů má společnost FG Forrest bohaté zkušenosti a reference. Dlouhodobá spolupráce FG Forrest a Komerční banky je prověřena mnoha společnými projekty.
„MůjÚčet je produktem, který si online mohou pořídit i zájemci, kteří dosud nejsou klienty Komerční banky. Vnímáme proto tuto možnost jako průlomovou a věříme, že podobným způsobem bude možné již brzy nabídnout další produkty a služby. Vlastní žádost i všechny navazující procesy jsme se snažili maximálně zjednodušit tak, aby bylo pořízení balíčku MůjÚčet pro klienta pohodlné a rychlé,“ uvádí Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.   O nové nabídce KB se dočtete: https://www.bankovnipoplatky.com/kb-meni-sve-balickove-ucty-za-dve-zakladni-konta-14041.html


Nový balíček MůjÚčet Komerční banky lze uzavřít online

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16201517664

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více