Nový portál ČSOB Penzijní společnosti láká své klienty na prázdniny v Římě


08. 04. 2015  12:08          komentáře (1)

ČSOB Penzijní společnost připravila pro své klienty nový portál – www.penzijniportal.cz, který zobrazuje informace o klientově smlouvě, celkovém stavu prostředků a příchozích platbách. Přes portál je navíc možné zadávat vybrané změnové požadavky či vznášet dotazy. Je určen pro klienty penzijního připojištění, doplňkového penzijního spoření i důchodového spoření. 

Nový portál ČSOB Penzijní společnosti láká své klienty  na prázdniny v Římě




Penzijní portál

Navíc každý, kdo se v období od 8. dubna do 15. května 2015 do portálu zaregistruje, bude automaticky zařazen do soutěže o 3 zájezdy do Říma pro dvě osoby.

 

„Při vývoji nového Penzijního portálu jsme se zaměřili zejména na jednoduchost, přehlednost a zobrazení informací, které se týkají klienta a jsou pro něj důležité.

Vznik nového portálu je jedním z kroků v rámci naší strategie, ve které se chceme ještě více přiblížit přáním a požadavkům našich klientů,“ sdělila Marcela Suchánková, generální ředitelka ČSOB Penzijní společnosti. 

 

Portál je novým informačním kanálem ČSOB Penzijní společnosti. Po jednoduché registraci je možné získat přístup ke smluvním údajům i informacím o evidovaných prostředcích. Další výhodou je zobrazení aktuálního kurzu účastnických a důchodových fondů.

 

Klient tak má vždy přehled o vývoji zhodnocení svých prostředků. Součástí nabídky portálu je také přístup do exkluzivního zpravodajství Patria – Online, které mohou klienti ČSOB Penzijní společnosti využívat první tři měsíce od registrace do portálu zdarma. 

Přihlášení na Penzijní portál je možné prostřednictvím odkazu: www.penzijniportal.cz Zde provede každý ze zájemců registraci a poté již bude moci využívat služeb portálu.

 

Více informací na www.csob.cz



Nový portál ČSOB Penzijní společnosti láká své klienty na prázdniny v Římě

Jak se mám přihlásit ke svému účtu ČSOB PF ?
Nevím, jak se přihlásit ...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16430414976

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více