Nový rok 2018 je tady. Bude tu jen jednou a nikdy se už nevrátí


01. 01. 2019  00:15     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Všechno nejlepší, samozřejmě z důrazem na zdraví a spokojený život jsme vám již popřáli k Silvestru. Začínám nám rok 2019. Užijte si ho skutečně naplno a odpovědně. Bude tu jen jednou a než se nadějete, zmizí v historii.

Nový rok 2018 je tady. Bude tu jen jednou a nikdy se už nevrátí




Přejme si, aby rok 2019 byl úspěšný nejen pro každého z nás, ale i pro Českou republiku, Evropu i svět. Čím více bude na světě dobra a spokojenosti lidí, tím více se bude šířit i k nám a od nás zase k sousedům. Vždy ale začínejme u sebe. Žádný systém, režim, nebo vláda neučiní váš život sám o sobě šťastným. To musíte učinit především vy sami. Často k tomu musí pomoci náhoda či štěstí, ale vše máte ve svých rukou. Samozřejmě pokud vám dokáže někdo pomoci tím lépe a proto i vy pomáhejte druhým. Pomáhejte nezištně, bez nátlaku a tam kde to považujete za nejlepší a nejvhodnější.

I hlavním posláním našeho serveru Bankovní poplatky je pomáhat. Pomáháme svým čtenářům i veřejnosti a za tuto pomoc očekáváme vaši důvěru i návštěvu na našich webech.

Za minulý rok jsme pomohli přímo několika desítkám našich čtenářů, kteří se na nás obrátili prostřednictvím naší Vrby v boji či jednáním s jejich bankou nebo jinou finanční institucí a domohli jsme se ústupků či změny stanoviska banky. Nepovažujeme to jako nějaké vítězství, ale spíše jako dosažení kompromisu a motivace banky ukázat svou přívětivou, proklientskou tvář a vstřícnost.

Pomáháme také čtenářům a veřejnosti získávat informace ze světa bankovnictví a financí a to netradiční formou. Naše články nejsou monotónní. Náš obsah je široce strukturovaný. V průběhu roku najdete na našem serveru nejen informační či vzdělávací články a zajímavosti, ale také velké ankety.

Pro zajímavost připomeneme ty nejdůležitější:

- Anketa o nejabsurdnější výluku z pojištění

- Čtvrtletní i výroční vyhodnocení Nejvstřícnější banky

- Výroční vyhodnocení Nejvstřícnější banky - Handicap Friendly

- Výroční vyhodnocení Zelené banky

- Vydali jsme také novou knihu - "Šilenosti doby korektní"

a další

V průběhu týdne pak přinášíme řadu seriálů, které mají přinést čtenářům ucelenou hodnotu a mají mu pomoci orientovat se nejen ve světě financí, ale i ve světě práva a makroekonomice.

Budeme se snažit, a to je naše předsevzetí, i do budoucna vám přinášet zajímavé informace, atraktivní obsah a co nejvíce pomáhat klientům v jednání s bankami a řešením jejich problémů. Právě to jsme na začátku letošního roku pokorně a vstřícně oslavili.

Maskot OFFICIAL

 

 



Nový rok 2018 je tady. Bude tu jen jednou a nikdy se už nevrátí

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více