Nový Smart Banking od UniCredit Bank


30. 09. 2013  13:59     tz     komentáře (0)

UniCredit Bank představuje zcela nový Smart Banking s inovativním ovládáním účtu pomocí jednoduchých gest. Majitelé chytrých telefonů tak pouhým dotykem a posunem obrazovky nového Smart Banking nahoru a dolů, doleva nebo doprava okamžitě získají přehled o svých účtech nebo kartách. Ovládat svoji banku nebylo nikdy rychlejší a zábavnější.

Nový Smart Banking od UniCredit Bank




Nový Smart Banking je moderní aplikace, která umožňuje snadný přístup k bankovním službám UniCredit Bank pomocí chytrého mobilního telefonu Android a iOS (iPhone).

Nový Smart Banking přichází s těmito novinkami:

  • Inovativní ovládání účtu pomocí gest - pouhým dotykem a posunem obrazovky nového Smart Banking nahoru a dolů, doleva nebo doprava okamžitě získáte přehled o svých účtech a kartách.
  • Smart platba - umožňuje jednoduše posílat platby mezi vlastními účty, novým příjemcům nebo využít šablony z Online Banking.
  • Přehledné mapy s navigací - nechte se jednoduše dovést k nejbližšímu bankomatu nebo pobočce UniCredit Bank kdykoli potřebujete, kdekoli jste.
  • Nový kurzovní lístek s kalkulačkou - zjistěte aktuální kurzy zahraničních měn a pomocí jednoduché kalkulačky si přepočítejte požadovanou částku do jakékoli měny.
  • Zájem o další bankovní produkt - nově bude možné prostřednictvím Smart Banking požádat i o některé další bankovní produkty, například o úvěr nebo kreditní kartu.

To vše při zachování nejvyššího standardu zabezpečení.

„Mobilní bankovnictví je jednoznačný trend, souvisí s rozšířením chytrých telefonů. Klienti na něm oceňují pohodlí, flexibilitu, úsporu času i nižší náklady za transakce. Naši klienti jej automaticky získávají zdarma ke všem typům bankovních kont,“ říká Radek Jirka, manažer přímého bankovnictví UniCredit Bank.

Jak nový Smart Banking získám

Nový Smart Banking si mohou vyzkoušet i neklienti banky, kteří po stažení aplikace z Google Play a AppStore získají v nezabezpečené části Smart Banking možnost vyzkoušet si DEMO, nový kurzovní lístek nebo mapy s navigací.

Stávající klienti si nový Smart Banking jednoduše aktualizují na marketech. Noví zájemci o Smart Banking si mohou tuto novinku jednoduše zřídit v Online Banking nebo na kterékoli pobočce UniCredit Bank.

UniCredit Bank byla jednou z prvních bank v České republice, která Smart Banking před dvěma lety nabídla. Byla též první bankou, která vyvinula aplikaci pro všechny tři nejrozšířenější operační systémy.

Více informací na www.unicreditbank.cz/smartbanking nebo si přehrajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=Myyip3Y7d68

https://www.youtube.com/watch?v=2Y1-k5uMy-o



Nový Smart Banking od UniCredit Bank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15241214880

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více