Nový Splátkomat.cz prozradí, která půjčka je opravdu nejvýhodnější


24. 05. 2012  12:42     tz     komentáře (1)

Internetová aplikace Splátkomat.cz v novém designu rozšiřuje své služby o možnost porovnání všech poskytovaných půjček na trhu. V detailní kalkulačce je nyní možné zadat zahájení čerpání původních úvěrů, které klient má zájem sloučit a příslušnou banku nebo finanční společnost jako poskytovatele. Nový Splátkomat.cz vypočítá, kolik klient ušetří, pokud své závazky sloučí do jednoho závazku, pomocí výhodné Presto půjčky. Klienti získají sloučením v průměru až o 40 % nižší úrokovou sazbu než u stávajících závazků.





Splátkomat.cz disponuje kompletní databází s aktuálními průměrnými sazbami a poplatky u každého poskytovatele, což umožňuje velmi rychlé srovnání a výpočet toho, kolik klient na svém stávajícím úvěru ušetří, pokud se rozhodne jej převést do UniCredit Bank.

 

Kromě běžného výpočtu úspory nebo možnost si zjistit, o kolik více si klient může půjčit, Splátkomat.cz spočítá i celkovou částku, kterou klient přeplatí na úvěru. Je zde tedy vidět velmi praktické a přehledné vymodelování rozdílu vypočtených celkových nákladů stávajících úvěrů a nového, v případě sloučení závazků,“ uvádí Tomáš Halla, z oddělení spotřebitelského financování UniCredit Bank.

 

PRESTO Půjčka a internetová aplikace Splátkomat.cz byla v uplynulém roce jedním z prvních produktů na českém finančním trhu nabízejícím optimalizaci úvěrového zatížení. Již v  roce 2011 získala druhé místo v soutěži WebTop 100 o nejlepší „microsite“ aplikaci, jako jediná finanční instituce na Českém trhu. Splátkomat.cz umožňuje sloučit úvěry (osobní úvěry, spotřebitelské úvěry, kreditní karty, kontokorenty) do jednoho výhodnějšího úvěru. PRESTO Půjčku lze použít na cokoliv bez dokládání účelu a v případě sloučení úvěrů využít limit až do 600 000 Kč. Do výše 250 000 Kč není ani zapotřebí spolužadatele. Úvěr lze zcela či zčásti splatit předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Splácení PRESTO Půjčky lze rozložit až na 84 měsíců.



Nový Splátkomat.cz prozradí, která půjčka je opravdu nejvýhodnější

dotaz
nahlíží česká pošta do registru...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15567205760

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více