Nový termínovaný vklad Raiffeisenbank umožňuje předčasný výběr peněz zdarma


01. 09. 2009  10:20     Tomáš Kofroň     komentáře (0)

Raiffeisenbank na trh uvádí nový produkt, který v sobě kombinuje výhody termínovaného a spořicího účtu. Klient má jistotu neměnné úrokové sazby, navíc ale získává možnost kdykoli část vkladu vybrat bez jakéhokoli poplatku.





Raiffeisenbank nově nabízí termínovaný vklad eKonto Garant, který kombinuje jistotu úrokové sazby termínovaného vkladu s větší likviditou. „Klient může vybrat až 20% z uložené částky kdykoli bez jakékoli sankce. Má tak vždy k dispozici určitou částku na pokrytí nenadálých výdajů,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Roman Přeučil. Nový termínovaný vklad nabízí banka s garantovanou úrokovou sazbou na jeden či dva roky, maximální výše úrokové sazby činí 3,0% p.a. „Nový produkt vychází z testování našich klientů. Klienti v současné době chtějí investovat spíše na kratší dobu a chtějí přitom mít možnost část svých úspor vybrat bez jakýchkoli sankcí. Zároveň však chtějí získat zajímavou úrokovou sazbu,“ dodal Roman Přeučil. Objem vkladů fyzických osob na termínovaných vkladech a spořicích účtech se v posledních měsících v Raiffeisenbank výrazně zvýšil, k výraznému nárůstu došlo především u spořicích účtů. Celkové vklady Raiffeisenbank v posledním roce vzrostly o 14 miliard korun na 112 miliard Kč.


Nový termínovaný vklad Raiffeisenbank umožňuje předčasný výběr peněz zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16426792672

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více