Nový web Burinka.cz vsadil na rychlou a snadnou orientaci


27. 02. 2012  12:18     tz     komentáře (5)

Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) vítá od 27. února 2012 uživatele na nových internetových stránkách. Buřinka dokončila první fázi jejich přeměny do moderní podoby. Atraktivní grafické pojetí a optimalizovaná struktura poskytnou uživatelům přívětivou komunikaci a rychlou orientaci s důrazem na produktovou nabídku.





„S Buřinkou.cz si rozumím“ bylo motto, pod nímž SSČS a FG Forrest připravily nový komunikační koncept webových stránek Buřinky. Maximálně srozumitelné informace o produktech umístěných hned na úvodní stránce, logické uspořádání informací, možnost snadné orientace v nové struktuře a rychlá komunikace byly stavebními kameny projektu.

 

Nový způsob prezentace produktů postavený na přehlednosti a jednoduchosti vede každého uživatele k rychlé a snadné orientaci v nich. Přímo na úvodní stránce uživatel nalezne jednoduché posuvné kalkulačky s možností simulace parametrů spoření a úvěrů a získá tak představu o možnostech řešení své vlastní finanční, resp. bytové potřeby. Dospěje-li uživatel na základě získaných informací k rozhodnutí ihned uzavřít smlouvu o stavebním spoření, může tak učinit prostřednictvím on-line formuláře. K získání dalších informací nebo kontaktu na poradce mu slouží kontaktní formulář.   

 

Další připravovanou novinkou bude mj. funkce Google maps, jejímž prostřednictvím si uživatel najde nejbližší prodejní místo, kde bude moci uzavřít stavební spoření nebo jednoduše získat od Buřinky úvěr na bydlení.



Nový web Burinka.cz vsadil na rychlou a snadnou orientaci

Diskutovat (5)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15219594768

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více