Nový web ČSOB Penzijní společnosti pomůže každému vyladit penzi


07. 03. 2013  11:20     tz     komentáře (0)

Rozhodnout se bez kvalitních a úplných informací je velmi obtížné, zvlášť když se jedná o vlastní budoucnost. Proto ČSOB Penzijní společnost spustila nový web www.csob-penze.cz, na kterém zájemci snadno a rychle naleznou kvalitní a přehledný obsah, který zodpoví všechny jejich dotazy v souvislosti s penzijní reformou. Kromě častých dotazů a novinek je návštěvníkovi k dispozici i praktická kalkulačka, s jejíž pomocí si každý jednoduše spočítá, kolik si může naspořit s ČSOB, či jaká bude jeho penze, pokud vstoupí do druhého pilíře.

Nový web ČSOB Penzijní společnosti pomůže každému vyladit penzi




„Průzkumy ukázaly, že lidem k rozhodnutí ohledně druhého pilíře chybí dostatek kvalitních informací. To se snažíme napravit i díky naší nové internetové stránce, která byla vytvořena k rychlé a jednoduché orientaci v této problematice,“ říká Marcela Suchánková, obchodní ředitelka ČSOB Penzijní společnosti.

Kromě webu připravila ČSOB Penzijní společnost i další příjemný krok – fondy ve druhém pilíři bude během celého roku 2013 nabízet klientům zdarma. 

Na novém webu www.csob-penze.cz současní klienti banky i další zájemci o penzijní spoření prostřednictvím druhého i třetího pilíře naleznou základní informace o společnosti, často kladené dotazy, novinky a v neposlední řadě i již zmíněnou kalkulačku. S ní si mimo jiné mohou vypočítat i ekonomickou výhodnost investice. Jako jediná navíc kalkulačka ČSOB Penzijní společnosti zohledňuje i vzdělání člověka a dokonce počítá i s předdůchody.



Nový web ČSOB Penzijní společnosti pomůže každému vyladit penzi

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15171512720

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více