Novým členem sdružení SOLUS se stala společnost RCI Financial Services, s.r.o.


13. 07. 2010  15:12     Jan Stopka     komentáře (0)

Sdružení SOLUS má nového člena. Stala se jím jedna z nejvýznamnějších značkových leasingových společností na českém trhu - RCI Financial Services, s.r.o., která je společným podnikem UniCredit Leasing CZ, a.s. a francouzské RCI Banque S.A.





Nejmladší člen sdružení SOLUS nabízí své služby pod obchodními značkami Renault Finance, Dacia Finance a Nissan Finance. Nabídka RCI Financial Services zahrnuje financování vozů Renault, Dacia a Nissan úvěrem, finančním leasingem či operativním leasingem a nabízí i související pojistné produkty.   „Vstup do sdružení SOLUS byl logickým krokem při posilování naší pozice na trhu. Naše rozhodnutí podpořila i dobrá zkušenost mateřské UniCredit Leasing, která je rovněž členem sdružení SOLUS ,“ říká Zdeněk Jiroutek, marketingový manažer RCI Financial Services.   V současné době eviduje Registr FO přes 1,669 milionu záznamů o více než 913 tisících spotřebitelů, kteří mají nebo v posledních třech letech měli problémy se splácením svých smluvních závazků. Registr IČ obsahuje přes 70 tisíc záznamů, které se týkají více než 53 tisíc podnikatelských subjektů.   „Rozšíření členské základny sdružení SOLUS o dalšího člena přispěje k ještě vyšší ochraně klientů před jejich dalším neuváženým zadlužováním a zároveň může být pro některé dlužníky motivujícím faktorem k uhrazení svých stávajících závazků po splatnosti,“ komentoval Jan Stopka, tajemník sdružení SOLUS.   Sdružení SOLUS má aktuálně 30 členů z řad úvěrových a leasingových společností, bank, stavebních spořitelen, mobilních operátorů a jednoho poskytovatele energií a velkoobchodní řetězec. Další subjekty o vstupu do sdružení SOLUS uvažují.


Novým členem sdružení SOLUS se stala společnost RCI Financial Services, s.r.o.

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12518529360

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více