Novým provozním ředitelem AXA pro Česko a Slovensko je Peter Socha


01. 09. 2010  13:39     Marek Zeman     komentáře (0)

Novým provozním ředitelem skupiny AXA se od 1. září 2010 stal Peter Socha, dosavadní finanční ředitel pro Slovensko. Na této pozici bude v AXA odpovídat za provozní útvar a IT pro Česko a Slovensko. Finančním ředitelem pro obě země je od nynějška Mojmír Boucník, který doposud vykonával tuto funkci jen pro Českou republiku.





Peter Socha pracuje pro skupinu AXA od roku 2005. Doposud působil jako finanční ředitel skupiny AXA pro Slovensko, a byl tak primárně odpovědný za oblast financí. Je zároveň předsedou představenstva AXA, d.s.s, a.s. a členem představenstva AXA, d.d.s., a.s.   Petr Socha předtím působil v Prvej dôchodkovej sporiteľni, d.s.s. jako předseda představenstva a generální ředitel. V této funkci byl odpovědný za vedení společnosti. Čtyři roky pracoval jako finanční ředitel pro Doplňkovou pojišťovnu CREDIT SUISSE LIFE & PENSIONS. Předtím několik let zastával vedoucí pozice v dalších finančních institucích jako Eximbanka Slovensko nebo Investičná a rozvojová banka, a.s. Bratislava.   Peter Socha vystudoval Ekonomickou univerzitu v Bratislavě a je uznávaným expertem v oblasti důchodového spoření. Od roku 2007 je zároveň předsedou Asociácie dôchodkových správcovských spoločností na Slovensku.   Mojmír Boucník, finanční ředitel pro ČR, rozšíří svůj tým v Čechách o kolegy z finančního útvaru na Slovensku, a bude tedy zodpovědný za finance skupiny AXA v obou zemích.


Novým provozním ředitelem AXA pro Česko a Slovensko je Peter Socha

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16460629408

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více