Novým výkonným manažerem útvaru Vztahy k investorům se stal Robert Keller


06. 01. 2012  10:05     Pavla Hávová     komentáře (0)

Robert Keller na začátku ledna nastoupil na pozici výkonného manažera útvaru Vztahy k investorům ČSOB. Přechází ze stejné pozice, kterou zastával ve společnosti Unipetrol. Vystřídá tak na pozici Ondřeje Vychodila, který po šesti letech řízení Vztahů k investorům přechází v ČSOB na pozici ředitele útvaru Strategie.





Robert Keller (nar. 1980) vystudoval obor Finance, finanční trhy a bankovnictví na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Než nastoupil do ČSOB, pracoval jako analytik se zaměřením na akcie tuzemského kapitálového trhu a kapitálového trhu ve Střední a Východní Evropě ve společnosti Patria Finance. Poté přešel na pozici manažera Vztahů k investorům v Unipetrolu, kde působil téměř 3 roky.

K Robertovým zálibám patří sport – především lyže, golf a motocykly. Mluví anglicky a francouzsky.

 . .  

Ondřej Vychodil (nar. 1978) vystudoval ekonomii na FSV UK v Praze a Středoevropské univerzitě v Budapešti a získal Ph.D. na CERGE-EI. Absolvoval semestrální stáž na Harvardově univerzitě (USA) a Inter Alpha Banking Programme, INSEAD (Francie). V ČSOB řídil útvar Vztahy k investorům od roku 2006, předtím pracoval mj. jako externí konzultant Světové banky a poradce vicepremiéra pro ekonomiku Martina Jahna.

Vedle práce v ČSOB přednáší na Anglo American University v Praze a ve volném čase se věnuje rodině a hudbě, konkrétně hře na bicí.

 


Novým výkonným manažerem útvaru Vztahy k investorům se stal Robert Keller

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15742747424

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více