O Červené konto PS je zájem


24. 03. 2009  11:28     Denisa Salátková     komentáře (0)

Jeho prodeje vzrostly oproti loňskému roku více než trojnásobně, konkrétně v lednu o více než 220% oproti prosinci a v únoru dokonce o 360%.





Červené konto Poštovní spořitelny slaví mimořádné prodejní úspěchy. Jeho prodeje vzrostly oproti loňskému roku více než trojnásobně, konkrétně v lednu o více než 220 % oproti prosinci a v únoru dokonce o 360 %. Zájem o Červené konto odráží současný trend, kdy lidé mnohem více spoří, ale zároveň chtějí mít své úspory kdykoli po ruce.   „Červené konto vychází maximálně vstříc klientským potřebám, protože splňuje požadavek vysokého úročení s možností kdykoliv vkládat nebo naopak vybrat jakoukoli část úspor.,“ potvrzuje Leila Goulliová, ředitelka Marketingu přímého prodeje Poštovní spořitelny. „Právě okamžitou dostupnost peněz naši klienti vnímají jako klíčovou výhodu v současné ne příliš příznivé situaci,“ dodává Goulliová.   Červené konto se již zařadilo mezi nejoblíbenější produkty Poštovní spořitelny. Důvodem je také to, že se spořící účet opírá o jednu z nejvýhodnějších úrokových sazeb na českém bankovním trhu. Klient ke svým penězům přístupu je kdykoli díky elektronickému bankovnictví, GSM bankovnictví a embosované platební kartě.   „Červené konto navíc není vázáno na běžný účet, takže si ho u nás zakládají i klienti ostatních bank. Spoří teď u nás a běžný účet si mohou klidně nechat v bance, kam jim chodí výplata,“ doplňuje Petr Mikoláš, manažer útvaru Spoření a investice Poštovní spořitelny.   Červené konto lze získat na některém z Finančních center PS, na vybraných pobočkách České pošty či prostřednictvím obchodních zástupců ČMSS.


O Červené konto PS je zájem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12529493504

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více