O online bankovní produkty je zájem, GE Money Bank svoji nabídku rozšíří


27. 10. 2015  15:09          komentáře (0)

GE Money Bank od července uzavřela více než 16 000 smluv online, každý den jich zákazníci uzavřou několik desítek. Zájem o půjčky na internetu roste, zhruba o třetinu všech půjček v Česku žádají zájemci online. Bankovní produkty jsou na internetu ještě výhodnější, vyplnění žádosti je jednoduché a intuitivní. Klienti během chvilky vědí, zda a s jakým úrokem půjčku dostanou, a mohou u GE Money Bank ušetřit, protože neplatí žádný poplatek za sjednání půjčky. Banka navíc svojí nabídku brzy doplní o další služby. 

O online bankovní produkty je zájem, GE Money Bank svoji nabídku rozšíří




„Online shop jsme spustili v červenci a od té doby jej navštívilo přes 100 000 uživatelů. Očekáváme, že v Česku je až milion potencionálních klientů, kteří mohou mít zájem o sjednání bankovních produktů online. Ještě letos proto rozšíříme nabídku o konsolidaci půjček, následovat bude běžný účet a chceme klientům umožnit také sjednání kreditní karty online,“ říká Dalibor Šajar, který je v GE Money Bank odpovědný za online bankovnictví. „Téměř polovina zákazníků, která požádala o půjčku online, jsou naši noví klienti, za což jsme rádi a věříme, že u nás budou spokojeni,“ doplňuje Dalibor Šajar. 

Online služby jsou ještě výhodnější

U všech půjček, které si zájemci sjednají online, nemusí platit poplatek za poskytnutí úvěru. Zájemci o Expres půjčku mohou nyní navíc získat odměnu až 500 Kč měsíčně za řádné splácení. V případě, že si o půjčku zažádají v online shopu do 31. října, bude jejich první odměna dokonce dvojnásobná – tedy až 1 000 Kč.

 

Online služby čekají další inovace

Kromě toho, že od příštího roku budou moct zájemci zažádat online i o konsolidaci a o založení běžného účtu, změn se dočká také domovská stránka. Zájemci o půjčku se tak pouze na jedno kliknutí dostanou přímo do uživatelsky příjemné a transparentní kalkulačky a následně do online obchodu.

 

Sepsání online žádosti je jednoduché

K vyplnění online žádosti o úvěr se zájemce dostane snadno po vstupu na web GE Money Bank www.gemoney.cz. V průběhu vyplňování žádosti může žadatel využít online chat, kde mu odborníci v případě jakéhokoliv dotazu se vším poradí. 

Na úvod si zájemce nastaví v úvěrové kalkulačce požadovanou výši půjčky, dobu jejího splácení a typ pojištění. V následujících čtyřech krocích, které zaberou žadateli pět minut času, vyplní kontaktní údaje, osobní data, informace o zaměstnavateli a svých příjmech a výdajích. S vyplňováním těchto údajů pomáhá po celou dobu tzv. našeptávač, který na základě prvních slov zbytek údajů vyplní sám. Po vyplnění celé žádosti proběhne schvalovací proces do 30 vteřin. Je-li úvěr schválen, pak už jen stačí, aby klient navštívil kteroukoliv pobočku GE Money Bank a podepsal předpřipravenou smlouvu. Do 5 minut od sjednání smlouvy má klient peníze k dispozici na účtu.

 

Expres půjčka

Zájemci o Expres půjčku si mohou půjčit 20 000 až 800 000 Kč, online lze zažádat o částky do 500 000 Kč. Peníze mají k dispozici na běžném účtu do 5 minut od sjednání smlouvy. Dobu splácení je možné standardně rozvrhnout v délce 24 až 120 měsíců, v závislosti na výši úvěru, finanční situaci a preferencích. Pro případ plné pracovní neschopnosti, ztráty zaměstnání nebo invalidity III. stupně si mohou klienti uzavřít výhodné pojištění. 

Splácení Expres půjčky probíhá pravidelně přímo z běžného účtu vedeného u GE Money Bank. Výše splátky je neměnná po celou dobu splácení. Datum splátky si můžou klienti stanovit sami a v průběhu splácení jej můžou i změnit. Půjčku lze kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně.

 

Reprezentativní příklad

Výše úvěru 125 000 Kč, 72 splátek, měsíční splátka 2 437 Kč, roční úroková sazba 11,9 %, poplatek za poskytnutí úvěru 1 295 Kč. RPSN 13,0 %, celková částka splatná spotřebitelem 176 779 Kč. U částek vyšších než 300 000 Kč musí být doložen souhlas manžela/ky. U částek vyšších než 500 000 Kč musí být v žádosti uveden spolužadatel, a to manžel/ka nebo jiná osoba. Na sjednání smlouvy o úvěru Expres půjčka není právní nárok. Tato nabídka není závazná.



O online bankovní produkty je zájem, GE Money Bank svoji nabídku rozšíří

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16424043808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více