Objem nových hypoték GE Money Bank meziročně vzrostl o 60 %


30. 01. 2012  11:01     Pavel Zúbek     komentáře (0)

Objem nově poskytnutých hypoték GE Money Bank vykázal za celý loňský rok o 20 % vyšší růst než průměr na trhu v celé České republice. Trendem uplynulého roku byl vyšší zájem o Variabilní hypotéku, která v současnosti představuje 15 % nově sjednaných hypotečních úvěrů od GE Money Bank.





„V loňském roce jsme zaznamenali významné oživení hypotečního trhu. Po období útlumu se lidé opět začali intenzivně zajímat o financování nového bydlení. Objem nových hypoték na českém trhu meziročně narostl o 40 %, v případě GE Money Bank šlo dokonce o 60 %,“ říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank a dodává: „Kromě celkově vyššího zájmu o hypotéky v loňském roce byly tyto dobré výsledky podpořeny i atraktivními akčními nabídkami v rámci jarních a podzimních hypotečních dnů a také uvedením Variabilní hypotéky GE Money Bank.“  

.

Hypoteční úvěr lze u GE Money Bank získat již od 300 000 Kč a je možné ho čerpat až do výše 80 % ceny nemovitosti. Délku splácení si může klient rozvrhnout na 5 až 30 let. Úrokovou sazbu lze u standardní Hypotéky zafixovat na 1, 3, 5 nebo 10 let. Klienti GE Money Bank mohou také bez sankcí využít možnost mimořádných splátek v průběhu fixace. Banka navíc svým klientům k hypotéce nabízí i možnost pojištění nemovitosti a pojištění schopnosti úvěr splácet.

Kromě klasické Hypotéky také neustále roste zájem o Variabilní hypotéku, u níž se pohyblivá část úrokové sazby obnovuje v měsíčním intervalu v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb. Výši pevné části úrokové sazby si mohou zákazníci fixovat až na celou dobu splatnosti hypotéky.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.gemoney.cz/hypoteky.



Objem nových hypoték GE Money Bank meziročně vzrostl o 60 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16466834128

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více