Odlehčené jaro s KUS–KUS hypotékou od Hypoteční banky


06. 03. 2013  16:13     tz     komentáře (0)

Hypoteční banka, specialista na financování bydlení a jednička na hypotečním trhu, odstartovala novou jarní kampaň, v níž představila KUS-KUS hypotéku. Ta je postavená na Hypotéce s bonusem, kterou Hypoteční banka uvedla na trh letos v únoru, a její princip je založen na odměňování klientů za věrnost. Poutavou vizuální kampaní Hypoteční banka představuje hlavní myšlenku KUS-KUS kampaně o bonusu, který banka uhradí za klienta – KUS úvěru zaplatí za klienty banka, zbývající KUS zaplatí klienti sami.

Odlehčené jaro s KUS–KUS hypotékou od Hypoteční banky




Vizuální složka nové kampaně je postavena na animované formě, která Hypoteční banku již dlouhodobě charakterizuje, a zobrazuje pilouna, jak s „kusem“ práce pomáhá lidem. Celá kampaň na KUS-KUS hypotéku od Hypoteční banky začíná na začátku března a poběží do konce dubna 2013. V televizi bude mít formu sponzoringových vzkazů na kanálech TV Nova a Prima TV. Hypoteční banka představí svou novou marketingovou kampaň také v rámci online komunikace a PR. Kreativa kampaně pochází z dílny agentury Rust Klemperer, prostor v médiích zajistila společnost Mindshare.

 

„Jako leader hypotečního trhu pravidelně přinášíme akční nabídky a nebojíme se ani netradičních kampaní. Po úspěchu Australské hypotéky přinášíme kampaň s jarní odlehčenou KUS-KUS hypotékou, která odměňuje klienty za věrnost,“ říká Jan Sadil, generální ředitel a předseda představenstva Hypoteční banky. „Za klienty, kteří zůstanou u Hypoteční banky po celou dobu splácení, uhradí banka KUS úvěru, a to ve výši 5 %. Druhý KUS hypotéky splatí klienti sami, ale již od začátku splácení je jim snížena splátka a navíc díky slevě z poplatku za zpracování hypotečního úvěru mohou na pořízení svého nového bydlení ještě více ušetřit,“ vysvětluje Jan Sadil její princip.

 

KUS-KUS hypotéka je postavena na nedávno představené Hypotéce s bonusem. Funguje na jednoduchém principu odměny za věrnost klientů, kteří zůstanou u Hypoteční banky po celou dobu splácení úvěru. Hypoteční banka zaplatí těmto klientům KUS hypotečního úvěru ve výši 5 % dohromady ve dvou splátkách – první po dvanácti letech splácení, a pak na samotném závěru splacení hypotečního úvěru. V obou případech uhradí Hypoteční banka formou mimořádné splátky část nesplacené jistiny úvěru za klienta. Navíc díky bonusu platí klient od začátku splácení nižší splátky. Například u dvoumilionové hypotéky tak klient ušetří až 100 tisíc korun.

 

KUS-KUS hypotéku si mohou sjednat všichni zájemci o hypoteční úvěr. Zároveň s novou nabídkou platí akční nabídka Hypoteční banky, úrokové sazby snížené až o 0,4 % při čerpání úvěru nad tři miliony korun. K tomuto akčnímu zvýhodnění mohou klienti s úvěrem ve výši do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti využít ještě dlouhodobé nabídky Hypoteční banky
v podobě zvýhodnění poplatku za zpracování hypotečního úvěru, a tím náklady na pořízení vlastního bydlení ještě více ušetřit.



Odlehčené jaro s KUS–KUS hypotékou od Hypoteční banky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15675797424

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více