Okřídlená kampaň Volksbank CZ cílí na firemní klienty


19. 09. 2011  15:44     Lucie Hálová     komentáře (0)

Volksbank CZ dnes startuje novou reklamní kampaň cílenou na živnostníky a malé a střední firmy. Hlavní motto kampaně „Nedržte své plány při zemi“ vyjadřuje, že právě Volksbank je tou správnou volbou pro komplexní firemní financování šité na míru individuálním potřebám klientů. Hlavní vlna poběží do konce října 2011, klíčovou nabídku pro toto období představují kontokorentní úvěry s nulovým vstupním poplatkem a investiční úvěry. Ústředním motivem celé kampaně jsou firemní klienti s pomyslnými křídly v podobě loga banky. Ta mají evokovat možnost růstu s individuálním a kvalifikovaným přístupem Volksbank.





.

„Touto kampaní chceme ukázat, že Volksbank je nejlepší volbou pro ty, kdo hledají osobní a vysoce kvalifikovaný přístup bankovního a finančního poradce pro dlouhodobou spolupráci. Naši klienti pro nás nejsou jen pouhým číslem v databázi, známe je jménem a řešíme jejich individuální přání i potřeby,“ říká Renata Němcová Pixová, ředitelka marketingu a komunikace Volksbank CZ.

Hlavním cílem nové marketingové kampaně je zvýšit povědomí o značce Volksbank v segmentu SME a představit ji jako banku s individuálním přístupem a řešeními na míru. Komunikační mix se skládá z  on-line bannerové reklamy, inzerce v tištěných médiích, sponzoringu vybraných TV pořadů a outdoorových ploch ve městech, kde má Volksbank pobočky. Kampaň podpoří i osobní direkt mailing s atraktivní nabídkou v oblasti firemního financování. Součástí kampaně jsou také POS materiály na pobočkách Volksbank.

„Zajímavým nástrojem, se kterým v nové kampani pracujeme a který, jak věříme, osloví potenciální zájemce o firemní financování, je speciální microsite www.podnikani2012.cz,“ doplňuje k nové kampani Renata Němcová Pixová a dodává: „Hlavním motivem k návštěvě stránky bude volně dostupná odborná studie o změnách v podnikatelském prostředí pro rok 2012.“

Kreativní koncept kampaně si pohrává s motivem křídel, která má Volksbank ve svém logu. „Volksbank je banka, které nevládnou unifikované produkty, ale služby ušité na míru dle specifických potřeb a přání zákazníků. Nabídkou atraktivních produktů, kvalifikovaným poradenstvím a individuálním přístupem umožňujeme našim klientům růst, mít velké plány, dáváme jim pomyslná křídla,“ komentuje kreativní koncept Renata Němcová Pixová.

 



Okřídlená kampaň Volksbank CZ cílí na firemní klienty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12536899616

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více