Ombudsmankou pro klienty GE Money je Magdaléna Wavle


19. 11. 2012  14:19     tz     komentáře (0)

Magdaléna Wavle se stala ombudsmankou pro klienty GE Money Bank a GE Money Auto. Hlavní zodpovědností ombudsmanky je vyřizování podnětů od klientů, kteří nejsou spokojeni se standardním vyřešením jejich stížnosti či reklamace. Magdaléna stála u zrodu Centra zákaznických služeb GE Money v Ostravě a působila i v roli jeho ředitelky. Zahraniční zkušenost získala v USA a německém Hannoveru. Pro banku pracuje již 12 let, poslední rok řídí tým pro zlepšení zákaznické zkušenosti.





„Jsme velká instituce, ve které denně probíhá přes sto tisíc interakcí se zákazníky. Vytvoření role ombudsmana dává našim zákazníkům možnost odvolat se, pokud nejsou spokojeni s předchozím řešením jejich podnětu či stížnosti. Vážíme si našich klientů a tímto krokem jim poskytujeme nový prostředek komunikace s bankou,“ uvádí Magdaléna Wavle.

 

„Ombudsman pro klienty a jeho tým se zabývají řešením komplikovaných případů, které vyžadují spolupráci více oddělení, popřípadě spolupráci s institucemi, jako je Finanční arbitr ČR,“ říká Pavel Zúbek, tiskový mluvčí GE Money Bank. „Dlouholeté zkušenosti Magdalény Wavle jí k této náročné funkci dávají nejlepší předpoklady. Věříme, že její citlivý a zodpovědný přístup naši klienti ocení,“ dodává Pavel Zúbek.

 

Role ombudsmana klientů v GE Money Bank

Tým ombudsmana pro klienty řeší výhradně podněty, které již prošly standardním procesem vyřízení reklamace či stížnosti. Ombudsman spolupracuje na řešení případů se všemi relevantními odděleními banky, rozhoduje však zcela nezávisle po komplexním posouzení všech potřebných informací. Kromě samotného řešení jednotlivých odvolání vyhledává také příčiny vzniku problematických situací a navrhuje mechanismy k jejich odstranění. O výsledku šetření informuje klienty nejpozději do 30 dnů.

 

Magdaléna Wavle (38 let) zahájila svou kariéru v GE Money Bank krátce po dokončení VŠE v Praze v roce 1999. Zpočátku působila v oddělení HR, dále pak působila na různých vedoucích pozicích, ve kterých přicházela do přímého kontaktu se zákazníky. V německém Hannoveru, kde získala zahraniční zkušenosti, se nejprve věnovala vedení projektů a poté se stala lídrem zákaznického servisu. Po návratu do České republiky stála u zrodu Centra zákaznických služeb GE Money v Ostravě a působila i jako jeho ředitelka. Během mateřské dovolené v bance vedla projekt na podporu diverzity. Od listopadu 2011 stojí v čele týmu pro zlepšení zákaznické zkušenosti. Ve svém volném čase se věnuje především rodině, sportu, a pokud zbyde čas, tak i fotografování.

 

Ombudsmanku pro klienty je možné kontaktovat prostřednictvím webového formuláře na stránkách www.gemoney.cz/ge/cz/1/zakaznicky-servis/ombudsman-pro-klienty nebo písemně na adrese: GE Money Bank a. s. (resp. GE Money Auto s. r. o.), Ombudsman pro klienty, Vyskočilova 1422/1a,140 28 Praha 4 – Michle.



Ombudsmankou pro klienty GE Money je Magdaléna Wavle

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12581482960

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více