On-line a zdarma si mohou klienti sjednat smlouvu u Stavební spořitelny ČS


31. 03. 2010  14:31     Kristýna Havligerová     komentáře (0)

Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) nabízí od 1. dubna 2010 klientům rychlý, jednoduchý a bezplatný způsob sjednání smlouvy o stavebním spoření – službu „Buřink@ přes internet“, a to prostřednictvím elektronického formuláře přístupného na internetových stránkách SSČS. Smlouvu lze sjednat s jednotnou cílovou částkou 300 tisíc Kč. SSČS nebude klientům za smlouvy sjednané přes internet a následně uzavřené v pobočce České spořitelny účtovat úhradu za uzavření.





„Nový způsob sjednání smlouvy přes internet jsme připravili především pro klienty, kteří upřednostňují elektronickou komunikaci s bankou.  Sledovat svůj účet touto cestou mohou i po uzavření smlouvy, a to prostřednictvím služby přímého bankovnictví České spořitelny SERVIS 24 – Start,“ uvedl Jiří Plíšek, předseda představenstva a generální ředitel Stavební spořitelny České spořitelny.   Formulář „On-line návrh na uzavření smlouvy o stavebním spoření“ je přístupný uživateli přímo z hlavní internetové stránky www.burinka.cz. Formulář je umístěn v sekci On-line služby.   Po kliknutí na odkaz „On-line Návrh“ se klientovi před vstupem do elektronického formuláře zobrazí stručné informace ke sjednání smlouvy o stavebním spoření u SSČS a podmínky, za nichž si může smlouvu sjednat.  Zájemce se také dozví, že může v průběhu stavebního spoření měnit výši cílové částky.   Dále zájemce postupuje podle návodu jak uzavřít smlouvu. Nejdříve potvrdí, že se seznámil s podmínkami SSČS poskytování stavebního spoření a platebního styku a vyjádří souhlas s nimi i se zpracováním osobních údajů. Poté  vyplní požadované údaje v elektronickém formuláři a odešle je do SSČS k vytvoření čistopisu Návrhu. Ten obdrží okamžitě po odeslání na svou e-mailovou adresu a vytiskne si jej ve dvou vyhotoveních. S nimi zájemce navštíví jakoukoli pobočku České spořitelny, kde její pracovník jakožto zástupce SSČS provede identifikaci zájemce na základě jeho občanského průkazu. K uzavření smlouvy dojde jejím podpisem. Jedno vyhotovení smlouvy si ponechá klient, druhé obdrží SSČS.     Smlouvy o stavebním spoření lze uzavřít ve všech téměř 700 pobočkách České spořitelny Bližší informace je možné získat i na bezplatné informační lince  800 207 207 a na adrese www.burinka.cz.


On-line a zdarma si mohou klienti sjednat smlouvu u Stavební spořitelny ČS

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15622690624

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více