Optimal Business – pro podnikatelský úvěr nemusíte do banky


18. 10. 2007  21:44     Eva Chaloupková     komentáře (0)

Živnostníci a specifické profesní skupiny mohou získat půjčku až do výše 200 tisíc korun, a to bez nutnosti ručení a návštěvy banky.





GE Money Bank na trh uvádí nový úvěr pro fyzické osoby podnikatele - Optimal Business. Živnostníci a specifické profesní skupiny mohou získat půjčku až do výše 200 tisíc korun, a to bez nutnosti ručení a návštěvy banky. Lze ji využít k pořízení jak výrobků a technologií, tak  služeb. Veškeré náklady spojené s vedením úvěru Optimal Business si navíc mohou živnostníci odečíst z daní. Podnikatelé si tak sníží svůj daňový základ. Vyřízení a čerpání úvěru je zdarma.

 

„Úvěr Optimal Business je určen podnikatelům, kteří potřebují okamžité investiční prostředky pro rozvoj svého podnikání. Výši úvěru schválíme do několika minut a nevyžadujeme žádné zajištění nemovitostí ani ručitele,“ říká Jaromír Kouřil, obchodní manažer GE Money Bank. „Zájemcům o úvěr Optimal Business nabízíme čerpání bez nutnosti zřídit si běžný účet u GE Money Bank. Klient vůbec nemusí navštívit bankovní pobočku, úvěr si vyřídí přímo u svého dodavatele - partnera GE Money Bank -  certifikovaného podle přísných předpisů ČNB,“ dodává Jaromír Kouřil.

 

Výhodou úvěru Optimal Business, ve srovnání například s finančním leasingem, je fakt, že úvěrovaný předmět se stává majetkem klienta bezprostředně po dodání. Navíc je možné úvěr využít k pořízení jak výrobků a technologií, tak i služeb.

 

Podnikatelský úvěr Optimal Business poskytuje GE Money Bank v hodnotě 40 až 200 tisíc korun, a to bez zajištění. Jde o úvěr určený zejména na financování investičních potřeb. Fyzické osoby podnikatelé a specifické profesní skupiny si mohou zvolit dobu splatnosti v závislosti na preferované výši splátek od 24 do 84 měsíců. Fixní úroková sazba se u úvěru Optimal Business odvíjí od bonity klienta a začíná na 10,4% p.a.

 

Kromě FOP (fyzických osob podnikatelů) mohou o úvěr žádat také specifické profesní skupiny. Konkrétně jde o lékaře, lékárníky, veterináře, daňové poradce, notáře a advokáty. Podání žádosti o Optimal Business i jeho zpracování je zdarma. Flexibilitu podnikatelům zajišťuje  možnost mimořádných splátek a předčasného splacení celého úvěru. Rozhodnutí o schválení úvěru se zájemce dozví do několika minut od podání žádosti a peníze jsou mu k dispozici nejpozději do druhého dne od podpisu smlouvy.

 

 

 

Podnikatelům – fyzickým osobám stačí při žádosti o úvěr doložit dvě daňová přiznání, prokázat se občanským průkazem a druhým dokladem totožnosti, Živnostenským listem, dokladem o bezdlužnosti a výpisem z běžného podnikatelského účtu. U specifických profesí GE Money Bank předložení daňového přiznání nevyžaduje vůbec. Úvěr je tedy vhodný i pro klienty, kteří s podnikáním teprve začínají.

 

 

Parametry úvěru Optimal Business

·         Výše úvěru od 40 000 až do 200 000 korun, bez nutnosti ručení

·         Úroková sazba od 10,4 % p.a.

·         Doba splatnosti úvěru od 24 do 84 měsíců

·         Neměnná ( fixní ) výše splátky po celou dobu splácení

·         Daňově uznatelný – náklady za vedení lze odečíst z daní

·         Nulový poplatek za vyřízení, možnost předčasného splacení a mimořádných splátek

·         Není třeba navštívit pobočku GE Money Bank

·         O úvěr mohou požádat živnostníci i vybrané profesní skupiny



Optimal Business – pro podnikatelský úvěr nemusíte do banky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16286594016

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více