OVB Vstřícná banka - odměny každý měsíc za hodnocení bank


01. 06. 2010  08:57     Miroslav Zeman     komentáře (0)

OVB Vstřícná banka vyhlašuje odměny za vaše hodnocení bank. Hodnotit se budou nejzajímavější komentáře.





OVB Vstřícná banka vyhlašuje odměny za vaše hodnocení bank. Hodnotit se budou nejzajímavější komentáře a hodnocení zaregistrovaných návštěvníků stránek www.vstricnabanka.cz. Komentář můžete dát kterékoliv z hodnocených bank a ostatním hlasujícím i samotné bance tak sdělit, co si na bance ceníte a co se vám na ní naopak nelíbí.

Ceny:

1) Nejzajímavější komentář v měsíci – odměna 1 000,- Kč 2) Druhý nejzajímavější komentář – odměna 500,- Kč 3) Třetí nejzajímavější komentář – flash ve tvaru platební karty s logem hodnocení 4) Čtvrtý nejzajímavější komentář – lupa OVB Vstřícná banka 5) Pátý nejzajímavější komentář – zápisník, tužka a igelitová taška s logem hodnocení   Výsledky budou vyhlášeny každé poslední pondělí v daném měsíci, za které se odměny udělují. Komentáře bude vyhodnocovat organizátor prostřednictvím redakce OVB Vstřícná banka. Doporučujeme hodnotitelům ze strany veřejnosti, aby uváděli pravé a funkční kontaktní údaje – mailová adresa apod., aby je mohl zástupce organizátora v případě získání odměny kontaktovat a dohodnout způsob předání odměny.

Jak rychle ohodnotit banky – jak získat odměnu

Podmínkou pro hlasování a účast v soutěži je registrace. Registraci můžete mít hotovou během 30 vteřin. Stránku s registrací naleznete zde: https://www.vstricnabanka.cz/registrace.html   Po registraci a vyplnění políček naleznete dole pod podmínkami registrace tlačítko pro potvrzení vámi zadaných údajů „Souhlasím s podmínkami registrace. Vytvořit účet“. Následně se objeví zelená tabulka s poděkováním za registraci a po kliknutí na odkaz „klikněte zde“ se objeví formulář pro zadání mailové adresy, kterou jste uvedli v registraci a hesla. Ještě před přihlášením však musíte svůj účet aktivovat. Na mail, který jste zadali při registraci, vám přijde aktivační odkaz, na nějž klikněte a v tu chvíli se můžete bez problémů přihlašovat do hodnocení. Po přihlášení už klikněte na libovolnou banku a dejte jí body dle svého hodnocení od nejvyšších 10 (tedy 100 %) do nejnižších 1 (tedy 10 %). Platí, že čím nižší známka tím horší hodnocení dané banky. Možné a žádoucí je přidání komentáře, kterým odůvodníte své hodnocení a zároveň tím získáte možnost získat výše uvedené odměny, v případě umístění vašeho komentáře. Své hodnocení nezapomeňte potvrdit a pro hodnocení další banky jednoduše klikněte na tlačítko umístěné dole – „další banka“. Tímto způsobem můžete ohodnotit všech 12 bank, které se v hodnocení nacházejí.   Výherci a jejich ceny budou poslední pondělí v měsíci oficiálně zveřejněni na stránkách projektu www.vstricnabanka.cz.


OVB Vstřícná banka - odměny každý měsíc za hodnocení bank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15530934928

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více