Ověřte si své finanční znalosti a vyhrajte Samsung Galaxy S8. Zítra už soutěž končí


30. 05. 2017  00:19     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Ve spolupráci s mBank jsme pro své čtenáře připravili další možnost ověřit si své znalosti ze světa financí a bankovnictví a současně vyhrát hodnotnou věcnou cenu. ČTĚTE DÁLE!

Ověřte si své finanční znalosti a vyhrajte Samsung Galaxy S8. Zítra už soutěž končí




Víte jestli je nějaký rozdíl mezi úvěrem a půjčkou? Nebo může si dnes klient sám požádat úvěrové registry, aby mu poskytly požadované informace? Co je to jistina? Pokud víte odpověď na tyto otázky, pak neváhejte a hned se zúčastněte naší soutěže o mobilní telefon na následujícím odkazu:

KVÍZ S OTÁZKAMI NALEZNETE ZDE!

Ověřit své znalosti si můžete na deseti soutěžních otázkách, které jsme pro vás připravili. Téma otázek se týkají zejména refinancování úvěrů, umění porovnání výhodnosti úvěrů či úvěrovými registry. Díky znalostem z této oblasti může běžný klient ušetřit refinancováním úvěru i několik stovek korun měsíčně a tisíce korun ročně. Stačí jen správně zvolit a vybrat výhodnější půjčku a tou refinancovat svůj stávající dluh.

Soutěžící, kteří odpoví správně na všech deset otázek, postupují do slosování, kde vylosovaný účastník soutěže vyhraje hlavní věcnou cenu a tou je mobilní telefon Samsung Galaxy S8.

Na otázky je třeba odpovědět nejpozději do 31. 5. 2017. Následně budou oznámeny výsledky a finalisté budou slosováni. Výherci pak bude předána hlavní věcná cena.

mBank je v České republice již desátým rokem a od té doby si zde získala přízeň téměř 650 000 klientů, kterým nabízí nejširší paletu výhodných produktů ze všech mladých bank. Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také bezkontaktní platební karty, kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry a termínované vklady. mBank v České republice působí jako obchodní divize polské mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank. mBank pro své zákazníky aktuálně připravila dva velice zajímavé úvěrové produkty. Jedním z nich je První půjčka v mBank s úrokovou sazbou 0 % p.a. a pouze 2% poplatkem. Tato mPůjčka má vždy splatnost 1 rok a může ji využít klient, který u mBank ještě půjčku neměl. Takto výhodně je možné mít na rok 10 000 až 40 000 Kč a klient nikdy nezaplatí víc než 800 Kč. Druhým je akční nabídka refinancování půjček, u které klient získá nejméně o 2 p.b. nižší sazbu než jakou má doposud.



Ověřte si své finanční znalosti a vyhrajte Samsung Galaxy S8. Zítra už soutěž končí

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15570218304

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více