Patrik Madle novým tiskovým mluvčím ČSOB


04. 09. 2017  13:57          komentáře (0)

Pozici tiskového mluvčího ČSOB bude od září zastávat Patrik Madle. Nahradí tak Pavlu Hávovou, která odchází na mateřskou dovolenou. Patrik bude mít na starosti především externí komunikaci banky a s ní spojené projekty. Do týmu Externí komunikace nastoupila také Michaela Průchová, jejíž agendou budou specifické projekty skupiny ČSOB a rovněž komunikace dceřiných společností.

Patrik Madle novým tiskovým mluvčím ČSOB




 Patrik MadlePatrik Madle má více jak osm let zkušeností v oblasti marketingu a komunikace. Ve skupině ČSOB pracuje na různých marketingových pozicích od roku 2014, na pozici tiskového mluvčího přichází z týmu Marketingové komunikace. Patrik vystudoval Vyšší odbornou školu umění a reklamy, poté pokračoval na Vysoké škole cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství a titul MBA z marketingu a médií získal na pražském Business Institutu. Ve volném čase se věnuje cyklistice, běhu a tvůrčímu psaní.

 Michaela PrůchováDalší posilou v týmu Externí komunikace se stala Michaela Průchová, která ve funkci nahrazuje Lenku Vosátkovou. Michaela se zaměří na vybrané projekty skupiny ČSOB a na starost bude mít rovněž komunikaci dceřiných společností. Do ČSOB přichází po pěti letech strávených v agentuře Grayling, kde vedla korporátní tým. Předtím působila v pražské agentuře Best Communications. Michaela vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze a mezi její největší koníčky patří sport, cestování a četba.

Patrik i Michaela svými znalostmi i zkušenostmi obohatí útvar Komunikace a společenské odpovědnosti pod vedením současné manažerky Kateřiny Krásové a společně s tiskovou mluvčí Poštovní spořitelny, Monikou Buřičovou, budou vytvářet co nejlepší obraz skupiny ČSOB.



Patrik Madle novým tiskovým mluvčím ČSOB

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16452325136

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více