Pavel Prokop ve vedení ČSOB Leasing. Zaměří se na obchod a řízení firmy


15. 04. 2018  15:19          komentáře (0)

ČSOB Leasing mění představenstvo společnosti. Po příchodu Tomáše Korbase na pozici člena představenstva, přichází na pozici předsedy představenstva a generálního ředitele Pavel Prokop z ČSOB. Ve své nové roli se chce zaměřit zejména na růstovou strategii společnosti, chce podpořit efektivitu obchodu ve všech zákaznických segmentech, klientskou přívětivost a v neposlední řadě bude zodpovědný za celkové řízení a výkonnost ČSOB Leasing jako lídra na českém leasingovém trhu. Libor Bosák po devíti letech končí v čele největší české leasingové společnosti a odchází ze skupiny ČSOB.

Pavel Prokop ve vedení ČSOB Leasing. Zaměří se na obchod a řízení firmy




Pavel Prokop do nové pozice přichází z role výkonného ředitele řízení segmentů Vztahového bankovnictví ČSOB. V nové funkci nahradí Libora Bosáka, který vedl ČSOB Leasing od roku 2009 a ze skupiny ČSOB odchází. Pavel Prokop bude zodpovědný za fungování největší české leasingové společnosti.

Pavel Prokop pracuje ve skupině ČSOB od roku 2000. Z pozice Head of Cards v rámci ČSOB, ve které byl zodpovědný za celý karetní business ČSOB, se v roce 2007 přesunul na pozici Head od Direct sales. V této pozici rozvíjel obchodní strategii přímých kanálů ČSOB. V roce 2009 se stal Director of Corporate strategy and business support zodpovědným za oblast produktů, procesů a služeb. Na pozici Executive Director of Network support services pracoval od roku 2014 a pracoval zde na businessové a inovační podpoře obchodních sítí skupiny ČSOB. Poslední pozici před nástupem do ČSOB Leasing je od roku 2014 pozice výkonného ředitele řízení segmentů Vztahového bankovnictví.

Součástí nového vedení bude i třetí člen představenstva. Ve spolupráci s novým vedením aktuálně probíhají rozhovory a výběrová řízení. Nový člen bude znám pravděpodobně v průběhu května. Nahradí tak Josefa Rosenkranze, který ze své pozice rovněž odchází.


 



Pavel Prokop ve vedení ČSOB Leasing. Zaměří se na obchod a řízení firmy

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16497996160

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více