PayPal je světovým lídrem v mobilních a digitálních platbách, ukazují dvě nezávislé studie


20. 02. 2013  15:01     tz     komentáře (0)

Vedoucí roli PayPalu v mobilních a digitálních platbách potvrdily nezávisle na sobě dvě studie od předních analytických firem. Studie od Yankee Group a comScore ukazují, že PayPal je nejvíce používaná digitální peněženka v USA a dalece předstihla své konkurenty.

PayPal je světovým lídrem v mobilních a digitálních platbách, ukazují dvě nezávislé studie




Damien Perillat, ředitele PayPal pro střední a východní Evropu vysvětluje, že digitální peněženka není vázána na žádný specifické zařízení, existuje v cloudu a je přístupná mnoha způsoby.
„Digitální peněženka není vázána na žádný specifický přístroj, existuje v cloudu a je přístupná mnoha způsoby – z vašeho počítače, z mobilního telefonu, tabletu, přes kartu nebo pouze použitím identifikačního kódu jako emailová adresa nebo telefonní číslo. Citlivé finanční informace jsou bezpečně uloženy u PayPalu, ne na daném zařízení. Riziko kompromitování finančních informací je dramaticky zredukováno, ale spotřebitel má stale k dispozici všechny funkce a možnost provádět platby z jakéhokoliv mobilního zařízení, smartphonu nebo tabletu,”říká Damien Perillat  
Podle studie  Yankee Group  je PayPal mobilní platební metodou, kterou využívá většina oslovených Američanů (11.97%), až v závěsu ji následuje Starbucks app a Google Wallet. Průzkum také ukazuje, že PayPal je v USA populárnější než dalších sedm mobilních platebních systémů dohromady.

Podle comScore  tři čtvrtiny Američanů asociují digitální peněženku s PayPalem a téměř polovina z nich již digitální peněženku PayPal použila. 

V regionu střední a východní Evropy představují mobilní platby 25% ze všech plateb provedených přes PayPal.
PayPal pro svou digitální peněženku používá řadu bezpečnostních opatření. Společnost je součástí aliance FIDO (Fast Identity Online, vice na: https://www.thepaypalblog.com/2013/02/paypal-leads-industry-effort-to-move-beyond-passwords/ , která představila nový ověřovací systém s cílem nahradit v budoucnu hesla kombinací hardwaru, softwaru a služeb.

undefined



PayPal je světovým lídrem v mobilních a digitálních platbách, ukazují dvě nezávislé studie

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15556828304

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více