PaySec Cup posílá své vítěze do Disneylandu


07. 06. 2011  10:22     Denisa Salátková     komentáře (4)

Je za námi druhý ročník vědomostní soutěže pro základní školy a víceletá gymnázia – PaySec Cup. Po dlouhých sedmi měsících plných otázek, úkolů a tipování obhájila prvenství z loňského roku 8. třída ze základní školy ve Všerubech v Plzeňském kraji. Vítězný kolektiv pojede na čtyřdenní zájezd do Paříže a nedalekého Disneylandu. Soutěž funguje v rámci webu Bezpečně-online.cz, který spustila Poštovní spořitelna ve spolupráci s Národním centrem bezpečnějšího internetu.





Do soutěže se letos přihlásilo více než 8 500 žáků ze 710 tříd v 351 školách po celé České republice. „Oproti prvnímu ročníku se výrazně navýšil počet zaregistrovaných školáků, kteří mohli díky svým vědomostem získat spoustu lákavých cen. Chtěl bych poděkovat všem soutěžícím, kteří vytrvali až do konce a zároveň popřát vítězné třídě plno krásných zážitků na jejich cestě po Francii,“ říká Martin Kovář, ombudsman Poštovní spořitelny.     Kromě zájezdu získali výherci také dva notebooky a grafický tablet s bezdrátovým perem pro svou školu. Každý žák z vítězného týmu dostal navíc MP4 přehrávač a maskota soutěže PaySec. Ani ostatní třídy však neodešly s prázdnou. Druhý nejlepší kolektiv 9.B ze základní školy v Zubří získal své škole například notebook a digitální kameru. Stupínek uzavírá sedmá třída Masarykovy základní školy ve Staré Pace, která vybojovala digitální fotoaparát.   „Pravidelný monitoring návštěvnosti  webových stránek Bezpečně online prokázal, jak velký byl o soutěž zájem. Z hlediska zaměření našich aktivit, směrovaných především do oblasti boje proti škodlivému obsahu na internetu a obtěžujících projevů chování, pevně věříme, že se děti hravou a soutěživou formou dozvěděly mnoho důležitých informací, které mohou snížit rizika používání internetu,“  říká u příležitosti vyhodnocení soutěže Pavel Vichtera, koordinátor projektu, Národní centrum bezpečnějšího internetu.   Do soutěže se mohly zapojit pouze celé třídní kolektivy. Na otázky odpovídali všichni zaregistrovaní žáci, kterých mohlo být 10 až 35. Soutěž se skládala ze sedmi kol, přičemž každé bylo rozděleno na vědomostní test a tipovací otázku. Pokud se někteří žáci kola nezúčastnili, ztratila třída poměrný počet bodů za vyhodnocené kolo.  Každý měsíc se konalo jedno kolo, po kontrole výsledků byl každému kolektivu připsán odpovídající počet bodů.   Cílem projektu Bezpečně-online je šířit povědomí o bezpečnějším používání internetu mezi mládeží. Na webu jsou k dispozici také informace o bezpečném používání finančních online služeb či aktivní ochraně soukromých údajů. Stránky také poskytují učitelům základní metodickou podporu pří výuce, rodičům zase pomáhají zorientovat se v online světě dětí a v nových technologiích.         Poštovní spořitelna v rámci nového konceptu „Era pomáhá“ rozvíjí svou strategii v oblasti společenské odpovědnosti. Jejím cílem je smysluplná podpora projektů, které motivují k dlouhodobému rozvoji společnosti. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.


PaySec Cup posílá své vítěze do Disneylandu

ahááá
ty skrčku polib mi šos ...
ahááá
já to vyhrál a byl jsem tam ....v tom dysney landu bylo to super ....trapáci ...
Diskutovat (4)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15444461072

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více