PaySec nyní nabízí online platby i přes internetové bankovnictví


14. 12. 2010  11:48     Denisa Salátková     komentáře (0)

Klienti ČSOB a Poštovní spořitelny mají nyní k dispozici další možnost, jak platit za zboží zakoupené v e-shopech. Pomocí PaySecu lze totiž nově platit přímo z internetového bankovnictví. Výhodou je, že takto provedenou platbu obdrží obchodník okamžitě.





„Stejně, jako když obchodníkovi platíte ze svého PaySec Konta, i platba z účtu prostřednictvím internetového bankovnictví ČSOB a Poštovní spořitelny bude obchodníkovi připsána okamžitě. Ten tedy může okamžitě odeslat zboží, což v této době ocení hlavně ti z nás, kteří nechávají nákup vánočních dárků na poslední chvíli,“ vysvětluje Richard Matula, manažer projektu PaySec. Celý proces placení je maximálně rychlý a jednoduchý. Při výběru platby PaySec v e-shopu se klient dostane na „rozcestník" platebních metod, kde zvolí platbu buď klasicky přes PaySec, nebo přes ČSOB či Poštovní spořitelnu. Poté bude přesměrován do svého internetového bankovnictví, kde pouze potvrdí platbu.   Platit z ČSOB a Poštovní spořitelny mohou zájemci u všech PaySec obchodníků.
Na e-shopech je uvedeno buď klasické logo PaySec nebo nové „sdružené“ logo, které obsahuje také logo ČSOB a Poštovní spořitelny. Platba je zdarma, bez ohledu na typ běžného účtu či počet plateb v měsíci.   První e-shopy, které již používají nové sdružené logo, najdete na http://www.paysec.cz/CmsPage.aspx?Id=pilotbusiness. Úplný přehled všech PaySec e-shopů je k dispozici na http://adresar.paysec.cz/.   Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.


PaySec nyní nabízí online platby i přes internetové bankovnictví

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15398277520

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více