Penzijní fond České pojišťovny získal Bronzovou korunu


08. 06. 2012  13:54     tz     komentáře (0)

Finanční akademie ohodnotila penzijní připojištění PFČP Bronzovou korunou. Na stupně vítězů v této prestižní soutěži vystoupil PFČP již podruhé.





Úspěch ve Zlaté koruně je oceněním kvality našich služeb. Jsme rádi, že naše zkušenosti a proklientský přístup oslovuje jak laickou, tak odbornou veřejnost,“ říká Libor Pergl, ředitel pro obchod a marketing Penzijního fondu České pojišťovny. O tom, že největší penzijní fond u nás má respekt a uznání veřejnosti, nejlépe vypovídá skutečnost, že své prostředky na penzi mu s důvěrou svěřilo téměř 1,2 milionu klientů.   

 

Penzijní fond České pojišťovny patří dlouhodobě k oceňovaným společnostem v různých soutěžích. Pravidelně se objevuje v žebříčku Czech Top 100, kde kraluje kategorii penzijních fondů. V loňském roce rovněž obsadil třetí místo v hlavním žebříčku firemních webů Web Top 100. Penzijní fond České pojišťovny je nejúspěšnějším fondem ve své kategorii v rámci prestižní soutěže Banka roku, pro cenu si šel již šestkrát. Celkem pětkrát pak PFČP zvítězil v anketě Zlatý měšec – nejlepší finanční instituce.

 .

Skupina České pojišťovny uspěla v letošním jubilejním 10. ročníku soutěže Zlatá koruna hned pětkrát. Mezi pojistnými produkty veřejnost nejlépe hodnotila 1. Povinné ručení Bez povinností s chytrým telefonem a aplikací Pojišťovna, podnikatelé pak zase ocenili pojištění Jistota. Oba tyto produkty nabízí Česká pojišťovna, která se tak dle hlasování veřejnosti i podnikatelů stala nejlépe hodnocenou pojišťovnou. Do hlasování veřejnosti bylo přitom zasláno celkem 131 652 hlasů a do hlasování podnikatelů 20 343 hlasů.

 

Zlatá koruna je soutěž, v níž se od roku 2003 hodnotí finanční produkty na českém trhu. Produkty jsou rozděleny do 15 kategorií a zahrnují veškeré produkty z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví a ostatních finančních služeb, které jsou určeny tzv. retailovým zákazníkům. Kromě odborníků sdružených ve Finanční akademii hodnotí v soutěži Zlatá koruna v samostatné anketě finanční produkty také široká veřejnost.



Penzijní fond České pojišťovny získal Bronzovou korunu

Diskutovat (0)


Vinou spících peněz na neúročených účtech Češi od počátku roku přišli o

47417405608

Devizová kalkulačka

Vypočítat

Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710