PFČP radí svým klientům, jak ještě letos na penzijním připojištění co nejvíce vydělat


28. 11. 2011  14:03     TZ     komentáře (0)

Klienti Penzijního fondu České pojišťovny mohou letos opět ušetřit na daních až 1 800 korun a fond jim v rámci služby Daňový servis aktivně poradí, jak na to. Letošní novinkou jsou webové stránky www.klientskyportal.cz. Zde si lidé mohou ověřit, kolik aktuálně spoří, a zjistí, kolik by bylo nejlepší do konce roku ještě vložit, aby maximalizovali své zisky.





Penzijní fond České pojišťovny maximálně zjednodušuje administrativu spojenou s daňovým odpočtem. „Klientům před koncem roku posíláme dopisy s konkrétním optimalizovaným výpočtem a přikládáme rovněž předvyplněný formulář, do kterého stačí jen doplnit částku a podpis. Letos jsme jich poslali na 350 tisíc. Našim klientům chceme nabízet maximum výhod a zároveň jim co nejvíce ušetřit práci,“ vysvětluje Libor Pergl, ředitel pro obchod a marketing PFČP.

 

Nejjednodušší je využít služby Klientského portálu. Je on-line, klienti v něm zjistí všechny informace, které se jejich účtu penzijního připojištění týkají, mohou si propočítat modely s různě velkou měsíční úložkou a co je nejpodstatnější, všechny změny mohou provést sami a kdykoliv.

 

Klientům, kteří chtějí daňové úlevy penzijního připojištění využívat automaticky každý rok, fond doporučuje aktivaci služby Daňový servis. Po jejím sjednání pak pouze stačí do konce roku doplatit částku potřebnou k daňovému odpočtu. Službu lze kromě internetu sjednat telefonicky na klientské lince 840 111 280,   e-mailem, na všech pobočkách České pojišťovny nebo s finančním poradcem.

Veškeré kroky potřebné k čerpání daňových úlev, včetně zaslání případného doplatku, je nutné učinit nejpozději do 20. 12. 2011. Ideální je využít on-line služby na stránkách www.klientskyportal.cz.



PFČP radí svým klientům, jak ještě letos na penzijním připojištění co nejvíce vydělat

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15598168384

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více