Pilot s personalizovanými půjčkami


16. 11. 2016  14:22          komentáře (0)

ČSOB představuje pilotní projekt, ve kterém svým klientům pomocí personalizovaného videa představuje možnost konsolidace půjček. Jedná se o nový způsob, jak oslovit klienta a zároveň mu doručit nabídku šitou přímo na míru. 

Pilot s personalizovanými půjčkami




Každý oslovený klient je na začátku videa přenesen do situace, ve které je pozván na snídani, oběd či večeři, záleží totiž na tom, v jakou denní dobu si dané video otevře. Je mu nabídnuto jídelní menu, přičemž si může vybrat jednu ze tří možností a poté sleduje postup přípravy jeho pokrmu, který je však nakonec naservírován odděleně na několik talířů. Klient má možnost tento druh servírování odmítnout a jeho rozdělená strava je poté spojena v jeden kulinářský zážitek.

Celé video tak v souvislosti s konsolidací půjček vyobrazuje klientovo vlastnění několika úvěrů a příležitost jejich spojení v jedinou, výhodnější a přehlednější půjčku. Na závěr je klientovi nabídnuta nabídka přímo pro něj, příp. možnost sjednání schůzky na pobočce. 

aaaa „Personalizované video považujeme za zajímavý způsob komunikace, který by mohl naše klienty zaujmout. Kulinářské pořady a soutěže začínají být oblíbenější, lidé je s velkým nadšením sledují, a tak nás napadlo naši ideu zobrazit právě v tomto oboru. V restauraci také nedostaneme všechny suroviny odděleně, nedávalo by to smysl.

Mnohem lepší je servírovat všechny části dohromady, stejné je to i se sloučením půjček,“ popisuje Radovan Kuštek, ředitel Digitálního marketingu ČSOB. „Tuto formu komunikace s klienty zkoušíme poprvé, a pokud to bude fungovat, budeme tímto stylem komunikace pokračovat.

Do konce roku plánujeme tímto způsobem oslovit několik tisíc klientů,“ dodává Radovan Kuštek. 

Více informací včetně videa najdete na stránce refinancovani.csob.cz



Pilot s personalizovanými půjčkami

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16212982800

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více