Pirátostán. Stát, kde se nekrade? Dnes se kradou reklamní plochy a co zítra..


29. 09. 2021  09:28     Miroslav Zeman     komentáře (0)

VOLEBNÍ OKÉNKO: Piráti se STAN si zakládají na tom, že za jejich budoucí vlády se nebude ve státě krást, nebude korupce a jsou si jistí, že všichni jejich členové jsou svatí. Poslední příklad nám ukázal, jak to bude vypadat v praxi. Piráti zcela nepokrytě a veřejně odcizili reklamní plochu hnutí ANO. Dnes se kradou reklamní plochy a co se bude krást, pokud se dostanou Piráti do vlády?

Pirátostán. Stát, kde se nekrade? Dnes se kradou reklamní plochy a co zítra..




Piráti už tradičně byli násilníci, zabijáci a tvrdí hoši, kteří mysleli jen na svůj zisk. Tomu by odpovídal i poslední incident, kdy Piráti pod billboardy hnutí ANO zavěsili své vlastní plachty a defakto tak odcizili tuto reklamní plochu. Pro úplnost dodáváme, že údajně Piráti za tyto plochy poslali majitelům nějakou finanční částku. To je sice hezké, ale stejně se o krádež jedná. Piráti neměli zarezervovánu tuto plochu, v podstatě ji sebrali jinému, neměli na ní nárok a neměli tam co dělat. Možná také první příklad, jak bude vypadat sdílení věcí, aut a bytů, jak se o úmyslech Pirátů veřejně šušká. 

Je to stejné, jako když si podnikatel pronajme prodejní místo na lukrativním místě a přijdou Piráti a toto místo si zaberou, protože se jim prostě líbí a začnou tam prodávat či propagovat své věci na úkor toho, kdo si místo pronajal jako první a byl to jeho nápad. Je sice fajn, že za místo zaplatí, ale prostě ho vzali někomu jinému, kdo tam byl dřív. Ano, bez smlouvy, bez souhlasu majitele plochy nebo bez souhlasu toho, kdo si plochu koupil před nimi. Co by to bylo jiného, než obyčejná krádež v přímém přenosu?

Pokud už před volbami, kdy nemají žádnou moc tito "mírumilovní" Piráti kradou reklamní plochy bez jakéhokoliv studu a ještě jim to přijde normální, tak jak by vypadal jejich stát, tedy "Pirátostán, stát kde se nekrade?" 

Asi skutečně abychom se pak báli, o co nás stát pod vedením Pirátů obere, jaké nesmyslné daně a poplatky na nás uvalí. Jakými nás zahrne povinnostmi. 

Je absurdní, jak může někdo propagovat svou čistotu a fakt, že nebude krást, právě krádeží. Asi první představa, jak by vypadal originální Pirátostát.



Pirátostán. Stát, kde se nekrade? Dnes se kradou reklamní plochy a co zítra..

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16187967808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více