PLÁNOVANÁ ODSTÁVKA SYSTÉMŮ RAIFFEISENBANK


05. 03. 2013  18:27     tz     komentáře (0)

Raiffeisenbank  v březnu spustí první část nového IT systému. O prodlouženém víkendu 22. – 24. března proto chystá plánovanou odstávku části svých bankovních systémů. Nebude možné využívat služby internetového bankovnictví ani provádět platby, platební karty budou fungovat bez omezení. Systémy budou opět plně funkční v pondělí 25. března ráno.

PLÁNOVANÁ ODSTÁVKA SYSTÉMŮ RAIFFEISENBANK




Na víkend 22. až 24. března chystá Raiffeisenbank plánovanou technickou odstávku části svých bankovních systémů. Tyto systémy budou vypnuty v pátek 22. března v 18:00 a ukončení odstávky je naplánováno na pondělí 25. března v 8:00.

„Důvodem odstávky je plánovaný přechod na část nového bankovního systému. Spouštíme aplikaci pro správu klientských dat, která našim bankéřům umožní klienty lépe obsluhovat a nabídnout služby šité na míru. Klienti však v této fázi ve svém kontaktu s bankou žádnou změnu na první pohled nepocítí, v pondělí ráno se budou přihlašovat do stejného internetového bankovnictví či Mobilního eKontajako byli doposud zvyklí,“ vysvětlil generální ředitel Raiffeisenbank Mario Drosc.

„Tato nová aplikace nám mj. umožní lépe a cíleněji oslovovat klienty a nabízet jim ty služby, které pro ně mají smysl a přidanou hodnotu. Zavádění nového IT systému je tak plně v souladu s naší strategií poskytování vysoce individualizovaných služeb klientům,“ dodal Mario Drosc.

Během migračního víkendu tak budou zcela nedostupné veškeré účty včetně obsluhy přes internetové bankovnictví a chytré telefony, nedostupné budou rovněž služby pro firemní klienty. Na účty se tedy nebude možné přihlásit ani nepůjde provádět jakékoli transakce. Platební karty i bankomaty budou i v těchto dnech fungovat bez omezení, s výjimkou služby zamykání platební karty. Pobočky s víkendovým provozem budou otevřeny, ale s omezenou nabídkou služeb.
Své klienty Raiffeisenbank o odstávcebude informovat prostřednictvím poboček, schránek
v internetovém bankovnictví, internetových stánek banky i sociálních sítí. Zodpovědět jakékoli dotazy klientů jsou rovněž připraveni bankéři na call centru (bezplatná telefonní linka 800 900 900).



PLÁNOVANÁ ODSTÁVKA SYSTÉMŮ RAIFFEISENBANK

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12622903792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více