Platební brána PAYU OD Aukra


21. 10. 2010  16:13     Lenka Hanušová     komentáře (0)

Platební brána PayU od největší české nákupní galérie Aukro.cz, která byla spuštěna v červnu tohoto roku, našla podporu v dalších českých bankách. Uživatelé mohou nyní využít Mojeplatba od Komerční banky, ePlatba od Raiffeisenbank, před podpisem je smlouva o využívání mPeníze od mBank. Dále je možné využít platební karty (VISA, MasterCard), SuperCash a standardní bankovní převod. To vše samozřejmě zdarma. Jednání s dalšími bankovními ústavy dále probíhají. PayU chce v dohledné době nabídnout služby všech velkých bank v České republice.





,,PayU je synonymem jednoduchých, rychlých a bezpečných online plateb a tento status mu umožňují uvedené platební metody od českých bank. Jejich užívání je ale prozatím nízké, my to však chceme změnit. Věříme, že blížící se vánoční trh nám k tomu pomůže," konstatuje Michaela Balarinová, která má v Aukru novou platební bránu na starost.     Zákazníkům PayU nabízí nesrovnatelně větší komfort než současné způsoby placení na internetu. PayU dokáže převést peníze v průběhu pár sekund, takže zboží může být doručeno zákazníkovi mnohem rychleji. V porovnání s dobírkou PayU boduje zase tím, že platba je vyřízena v okamžiku nákupu. Zákazník už jen čeká na doručení zásilky bez toho, že by musel mít připraven finanční obnos v den, kdy zásilka přijde. Při placení se zákazník navíc nemusí registrovat, protože platbu realizuje prostřednictvím svého bankovního účtu.     Systém byl vyvíjen od počátku roku 2009 ve spolupráci s polskou mateřskou společností Aukra. V Polsku obdoba platebního systému PayU funguje úspěšně již od roku 2005 pod značkou Platnosci.pl. Tuto platební bránu využívá více než 15 tisíc e-commerce subjektů v Polsku a dalších zemích. V České republice využívá PayU aukční portál Aukro.cz, srovnávač cen Heuréka.cz, a další ecommerce platformy jako jsou Spa.cz a Bezrealitky.cz. Více informací o PayU pro uživatele lze nalézt zde: http://www.payu.cz/pro-uzivatele/o-payu/.


Platební brána PAYU OD Aukra

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15384516720

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2280
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7150
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,7985
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5415
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0250
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0700
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více